O sa auzi tot felul de pareri dar asta depinde de organismul tau si de el sfatul meu e sa nu incepeti tot dintr`o data adica in aceeasi zi... incepeti pe etape eu asa am inceput si nu m`a durut deloc m`a tot obisnuit asa incetul cu incetul pentru ca primele dati nu prea simti placere. placerea vine pe parcurs cand te`ai obisnuit si cand corpul tau e obisnuit sa accepte alt "corp". Sa nu te sperii nu o sa te doara daca urmezi sfatul meu te asigur dar nici sa nu te astepti sa simti placere maxima incat o sa-ti fie dor sa faci din nou. o sa ai probabil de multe ori ocazia sa cedezi dar roaga`l sa aiba rabdare cu tine si sa te faca sa ai incredere in el important e sa comunicati poate va e rusine la inceput si mie mi-a fost dar vorbea tot timpul cu mine orice facea imi explica si m`a pregatit dinainte stiam cam ce ma asteapta. e intr-adevar un pas important daca iubesti nu o sa iti para rau de asta dar nu o face doar de dragul lui sau ca trebuie. Daca mai ai ceva sa ma intrebi imi poti lasa un mesaj o sa iti raspund :*
Pai... depinde ce sfaturi vrei. ca sunt multe de vorbit . dar un lucru sa stii. cel mai important. Foloseste prezervativ. restul`l vine de la sine . bafta >
Mutubal întreabă: