Poate ca tine la tine, dar are un orgoliu foarte mare. Poate s-a gandit sa te lase si pe tine un pic sa te linistesti si sa-ti dai seama ca de fapt nu ai motive sa fi geloasa. Incearca sa-i trimiti un mesaj in care sa-i spui tot ce simti, dar parerea mea este sa mai astepti un pic sa se gandeasca si el ce vrea cu adeverat.
Uite... Toti oamenii gresesim si asta ai facut si tu. Cate-o data ai nevoie de lovituri din astea ca sa vezi ca faci ceva gresit si trebuie sa o lasi mai moale. Eu vad ca il iubesti foarte mult si esti dispusa sa te schimbi intr-o persoana mai buna pentru el si pentru tine. Asta observ din ceea ce imi scrii. Eu cred ca el ti-ar mai da o sansa doar daca i-ai arata ca tu chiar esti mai buna si nu esti posesiva. Inista sa va vedeti, si daca mai are sentimente pentru tine o sa fie de acord, dar poate ai numa o sansa. Succes si o seara faina si daca te refuza o data tu tot continua sa insisti, dar doar daca crezi ca esti pregatita sa te schimbi cu adevarat.
Cel mai urat este sa te certi cu el de fata cu familia lui, a tasau cu prieteni tai sau ai lui
Daca trebuie sa va certati, reprosuri etc trebuie intre 4 pereti doar voi 2
Spune-i ca iti pare rau ca nu se va mai repeta Aici este greseala ta Orice om greseste si merita a 2-a sansa
Gura lumi spune multe, cel mai bine este sa te intelegi doar tu cu el, tu traiesti cu el nu cu lumea Fi interesata de el nu de lume findca lumea te aduce in eroare si o sa te intrebi de ce ai ramas fara el Testat de mine ca baiat
Curiozitațibărbați întreabă: