| K4sZz a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi pareri da sa fie clare si sa nu fiu criticat. Am 16 ani sunt baiat.Pana acum am avut numai relatii la distanta 3 mai exact din astea 3 cel mai mult a durat cea actuala adica 1 an. Nu m-am intalnit cu nicio fata din acelea 3 pana acuma. De curand cand m-am intors de la Bucuresti in microbuz o fata mi-a dat nr ei de telefon. Am sunat-o dupa 2 zile si am tinut legatura pe facebook. Pana la urma azi am clarificat totul cu ea, spunandu-mi ca ea doreste un iubit care sa se intalneasca cu ea in fiecare zi.Noi doi stateam la vreo 5 km unu de altu.Si acuma numai pastram legatura si sunt tot cu acea fata cu care sunt de un an.Pana la varsta asta nu am avut o iubita in realitate. Faza este ca eu arat ok si la aspect.Sunt inalt nu sunt mic dar am niste probleme, sunt timid. Vorbesc cu fetele nu am nicio treaba dar cand vine vorba de lucruri mai delicate ca sa zic asa numai ma descurc.Si normal ca aia mai cu tupeu le atrag atentia, ca de aia fumeaza injura sunt "smecheri" pe cand eu nu fumez nu injur pe toti si fara motiv si sunt o persoana respectuasa. Pana acum nu a avut ocazia nicio fata sa ma cunoasca cu adevarat. Sa vada ca respect o fata ca stiu sa o iubesc si sa o pretuiesc sa o fac sa se simta iubita cu adevarat. Am scris cam mult stiu...dar intrebarea este: Ce sfaturi imi dati ca sa imi fac o iubita, sau ce parere aveti despre mine. Funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| yuuPPy a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic special ca sa poti sa te deschizi la chestii de genul, doar sa astepti pana cand o sa gasesti persoana potrivita in fata careia o sa poti sa te deschizi. poate ca ti s-a parut ca toate fetele de pana acum au fost potrivite pentru tine, dar daca nu ai reusit sa te deschizi "cand vine vorba de lucruri delicate" inseamna ca nu au fost destul de potrivite. happy multa bafta!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu ai ceea ceea ce nu ezista: relatii la distanta. Uita-te mai atent in jurul tau, mai lasa din ifose si cauta-ti o fata loco.

| K4sZz explică (pentru neutrino):

1-0 Romana, 1-0 Cititu. Unde am vezi tu ca am eu ifose?

| Cristiann25 a răspuns:

Relatie la distanta? Nu exista asa ceva! Nu cred in asa ceva! Asta e doar parerea ta ca ai avut 3 relatii.Eu zic sa lasi prostiile cu fete pe internet si cand o sa fie momentul potrivit o sa ai si o iubita REALA!

| BlindBeauty a răspuns:

Te vreau eu laughing glumesc, probabil n-ai intalnit inca fata potrivita, daca ele apreciaza "smecherasii" treaba lor, tu ramai asa cum esti si o sa vezi ca o sa gasesti o fata sa te placa big grin