| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi! Prin liceu am vazut o fata de care m-am indragostit de ea.I-am dat cerere pe Facebook dar nu mi-a acceptat-o si a trecut ceva timp. Vreau sa ii trimit un mesaj direct pe Facebook dar nu stiu ce sa ii scriu.Sau sa vorbesc cumva cu ea, dar nu stiu cum.Nu am nici un prieten comun cu ea, o stiu doar din vedere.Defiecare data cand trece pe palier ma uit la ea zambind, dar ea nu sa nici un semn.Ce sa fac? vreau chiar o relatie cu aceasta fata.Ce sa fac? Sunt in clasa a 12-a si fata respectiva tot a 12

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te mai uita atata fara sa o saluti!
Vorbeste-i, intreba-o ce mai face, fii dragut, zambitor, calm si placut si fata va fi impresionata.

| Andreiu68 explică (pentru Violleta2022):

Mie mi s-ar parea ciudat fiind fata sau baiat sa treaca pe langa mine un baiat care nu stiu nimic despre el, poate ca nici nu l-am vazut niciodata si sa imi spuna buna.Mi s-ar parea ciudat... Asta e parerea mea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreiu68):

Lipsa experientei isi spune cuvantul in cazul tau si nu esti de condamnat, acum inveti sa te comporti!

Dar asa incep toate relatiile, cu un salut politicos si cald, fara de care ai considera baiatul/barbatul un mitocan, pentru ca, nici sa salute nu stie.
Barbatii politicosi, calmi, amabili, au de 2 ori mai multe sanse sa cucereasca fetele, fata de cei prost crescuti (care nu stiu sa salute, sunt repeziti, vorbesc tare, gesticuleaza in public... adica fara educatie si bune maniere.

| Ara997 a răspuns:

Mai omule, scrie ca sti sa scrii, unde? pe un petec de hartie, cand te intalnesti o opresti efectiv ii spunbuna, am asta pentru tine si-i pui "beletul in palma"
dar intereseaza te sa nu fie bagata in cine stie ce relatie. complicata
mie sa-mi zambeasca unul, automat ii raspund macar de politetze.
trebuie verificat care e treaba cu ea, dupa care, la atac.

| Steam321 a răspuns:

Man probabil șansele sunt mici sa îți dea atenție, în ziua de azi toate fetele sunt curve, materialiste care vor doar tipi frumoși și plini de bani, sau pentru bani nu sar mai uita dacă ești frumos sau urat

| LoveSleep a răspuns (pentru Steam321):

Ai dreptate man sa fim seriosi doar aspectul fizic si bani conteaza. In ziua de azi fetele numai acepta baietii destepti ca noi preocupati de stiinta asta cu sufletul conteaza e doar in basme crede-ma man ce iti spun eu stiu, acum citit multe carti de dezvoltare personala si stiu, ce nationaliate ai?

| Steam321 a răspuns (pentru LoveSleep):

Man am naționalitate romana dar îmi este scârbă ca sunt roman

| Maryyys a răspuns:

Buna, nu ii scrie inca, incearca sa o cunosti mai bine din ceea ce posteaza ea daca vezi. Ii dai like daca poti si cunoscand-o mai bine vei sti cum sa o abordezi dupa aceea.

| Misu_Maria_2000 a răspuns:

Eu as zice sa vorbesti cu ea fata in fata.Treci pe langa ea si zi-i:,, Buna! Ce mai faci?''Pe urma conversatia va continua.Plimba-te cu ea in timp ce vorbesti si distrage-o din ce face. Pune-i cat mai multe intrebari interesante, sa nu creada ca esti plictisitor. Daca clopotelul va distrage momentul, zi-i ca va vedeti pauza viitoare intr-un loc, prin scoala, pentru a ma i palavragi.

Sper ca te-am ajutat!

| Andreiu68 explică (pentru Misu_Maria_2000):

Salut! Eu daca as fi o fata si as merge pe sala linistit si un baiat imi spune,, buna,, mai ales ca poate nu il cunosc sau nu l-am vazut niciodata mi s-ar parea ciudat