Salut,
In primul rand esti prea disperat, asta se simte de la o posta si e in defavoarea ta.
Nu exista fata pentru care nu ai fata, vei avea sanse mai mari cu o fata care crezi tu ca nu ai fata pentru ea.
Multi gandesc ca tine si concurenta e mica.
Nici nu e varsta la care putem vorbim de seriozitate, majoritatea fetelor vor ceva serios dupa 20 de ani.
Pana atunci sunt confuze.
Inaltimea nu are treaba, daca ai 1.71, nu oi fi nebun sa interactionezi cu fete mai mari ca tine, gen 1.80.
Vorbesti cu fete mai micute, undeva la 1.65 -160.
Eu cred ca esti prea cuminte si cam sensibil, asta e un motiv sa te ocoleasca fetele.
Dar nu te da batut, mai incearca!
In primul rand, imi parea rau sa-ti spun, dar tu ti-ai insfertit sansele sa gasesti o fata, pentru ca esti micut de statura, iar fetele vor pe cineva mai inalt ca ele.
La faza in care te intalnesti cu vreun prieten pe strada, evita sa-l urmezi sau sa-l inviti sa mearga cu voi, ca iti sufla fata.
In plus, intalneste-te cu fata la o cofetarie sau cafena, nu iesiti sa mergeti fara sir, fara sa-i oferi nimic de baut sau mancat, ma refer la o prajitura, un suc, o inghetata sau o cafea, daca-ti permiti, poti chiar sa o inviti la o pizza.
Nu fii insistent cu fata, vorbeste-i frumos si politicos, evita sa scuipi, sa injuri sau sa vorbesti urat cand esti in prezenta ei. Evita sa te plangi de diverse chestii, fii pozitiv si prezintat-te ca un baiat de succes.
Privește cu sufletul. Sa nu cauți la aparențele trupului, caută puncte comune de legătură, ce vă leagă
Curiozitațibărbați întreabă: