Daca a ajuns sa dea in tine de atatea ori nu cred ca ai vrea sa ramai o viata intreaga cu el si sa te loveasca mereu.o sa iti fie greu, o sa suferi dar cel mai bine e sa te desparti de el, sa il uiti si sa iti continui viata.intr-o zi o sa gasesti persoana care te va iubi cu adevarat, o sa te respecte si o sa iti ofere iubirea pe care ti-o doresti tu.prietenul tau actual nu merita nimic, esti prea buna pentru el.
Cand sunt mai multe "rele" decat "bune" ce rost are sa mai continui? Cred ca are probleme de comportament si NU esti tu vinovata. Fiecare este raspunzator pentru felul in care se comporta. fiecare dintre noi alegem cum sa ne comportam. Faza cu "el e singurul care te-ar putea intelege" e un fel de manipulare. (probabil nici nu isi da seama, nu e intentionata, dar rezultatul e ca tu iti pierzi increderea in tine) Imi pare rau dar din ce ai scris aici reiese ca nu te respecta. Faza cu lovitul este de neiertat. (si nici macar nu isi asuma actiunile, este tot vina ta ca ai fost lovita)
Inteleg ca este o relatie de 10 luni si sigur o sa suferi pentru ca orice despartire e dureroasa. Mai bine suferi o data pentru ca te desparti de el decat sa suferi in mod continuu alaturi de el. tu ce zici?
Daca tu spui ca sunteti dej 10 luni impreuna, si inainte nu era asa, asta inseamna ca el ori s-a plictisit deja de tine, ori e indeferent de relatii... si mai mult timp prefera sa petreaca cu prietenii... te'am sfatui, sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, in sensul, fii si tu indeferenta pe citva timp, si vei vedea cum el v-a reactiona... p.s> si daca el te iubeste cu adevarat, el se v-a apropia, si isi v-a cere iertare, dar daca va fi si el indeferent... deacum, nu v-a avea rost sa suferi pentru cineva! Iti spun, incearca sa fii si tu INDEFERENTA! si vei vedea cum se v-a schimba totul... v-a intelege ca era nevoie de tine...