Am suferit din vina ta Iubire falsa si rea Cand imi faceai viata grea plangea chiar si mama mea (( De focu si mila mea.
orice femeie are langa ea barbatul care si-l doreste.dar numai o femeie inteligenta are langa ea barbatul pe care altele si-l doresc
ti-am promis ca intr-o zi o sa ma tin de promisiuni. Dar pana atunci, hai sa uitam de regrete! Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte!
#Zambeste! Fii tare! Chiar daca uneori doare!
Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba te-am pierdut pe tine...
spun ca nu imi pasa mie de fapt imi pasa sa stii,,,, spun ca plec azi dar o sa ma intorc intr-o zi,,, spun ca mi-e dor sincer mi-e dor,,, spun ca e OK...cand mie nu imi e USOR!"
te iubesc dar u nu stii! iti dai seama pentru cine e
Indiferenta ta raneste sufletul altora
Vreau sa fiu singura in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…
• El trece cu vederea, ma întelege ca om, si îmi simte tristetsea la telefon.
Fara sa vreau, realizez cum imaginea ta, clara odata...Devine transparenta.
De ce nu vb cu el? Sa-i spui exact ce simti.Ar fi mult mai usor asa. Daca pui la status, s-ar putea sa intelaga si altcineva (poate care te place) si sa te trezesti ca iti spune "si eu te iubesc".Eu zic sa-i spui direct ce simti, nu pe ocolite.
"tu nu stii, dar eu chiar te iubesc"/ "te iubesc fara sa-ti dai seama"