| DailySmoker123 a întrebat:

Am nevoie de o parere. Am inceput sa ies cu o fata, nu suntem impreuna, dar mie mi se pare ca a inceput sa ma placa. Sa va spun de ce: A acceptat sa trec pe la ea la liceu sa o iau si sa mergem impreuna spre casa si mi-a zis sa mai trec daca pot, intr-o seara m-a intrebat daca putem sa ne intalnim pe la 7 jumate sa stam putin, pana pe la 8 ca vrea sa vorbim ceva si m-a tinut pana la 9 jumate pe o banca. Si cand nu ma vede on pe fb/messenger imi trimite mesaj si ma intreaba daca sunt acasa. Si sa mentionez ca atunci cand e cu mine face to face se rusineaza tare, e timida, incepe sa se joace cu nasturii de la haina etc. si cei din anturajul ei mi-au zis ca e foarte sociabila cu ceilalti Ce ziceti, ma place sau nu?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Normal ca te place. Acum totul depinde de tine.

| Felys a răspuns:

Cu siguranta te place si probabil asteapta de la tine sa faci primul pas, sa ii propui sa fiti prieteni, daca iti este si tie drag sa fi in prezenta ei, poti sa lasi timiditatea si sa ii spui ceea ce vrea sa auda

| December a răspuns:

Clar ca te place!

| Vallerie a răspuns:

Sigur ca te place...O fata nu accepta sa vii sa o iai de la scoala sau sa stea cu tine pina seara tirziu. Insa ai grija sa nu o ranesti... Si daca se joaca la nasturi si cu alte lucruri inseamna ca se jeneaza sa iti zica ceea ce simte! Bafta. Funda?

| AndraAndrrra a răspuns:

Da,te place, si probabil ca e si putin geloasa daca vede ca nu esti on pe mess sau fb si te intreaba daca esti acasa. happy

| DianaVrabie a răspuns:

Eu cred kai place de tine, incearca sai propuii sa va intilniti spune-i kati place de ea