Eu cred ca te place si el pe tine. Mie cand imi place de o fata, ma uit mai mereu la ea.
Te urmăreşte de la distanţă, îl observi, ştie că ţi-ai dat seama, dar nu face nici o mişcare. Dacă sunteţi într-un loc public şi eşti cu prietenii tăi, e atent la discuţiile voastre, se uită cum eşti îmbrăcată.
Parcă te.ar vrea, parcă nu. În orice caz. nu vrea să se însoare sau să abiă vreo relaţie serioasă. Te observă pentru a afla cât mai multe lucruri despre tine, iar ulterior va decide dacă merită să-şi bată capul să intre în vorbă cu tine sau nu. Măcar aşa, să se distreze puţin
Pai ai cam primit raspunsurile de care aveai nevoie. stai relax, fii tu insati, comporta-te frumos in preajma lui, fii amabila, draguta si daca va simti impulsul necesar va veni la tine, insa fa tot posibilul sa nu pari dispe si prea usor de prins pentru ca nu ii vei mai starni interesul
bafta!
Pai ai cam primit raspunsurile de care aveai nevoie. stai relax, fii tu insati, comporta-te frumos in preajma lui, fii amabila, draguta si daca va simti impulsul necesar va veni la tine, insa fa tot posibilul sa nu pari dispe si prea usor de prins pentru ca nu ii vei mai starni interesul
bafta!
Poi te place ce sa fie altceva se gandeste la ideea cum ar fi sa fiti impreuna cand se uita cu privirea blocata spre tine
anonim_4396 întreabă:
Alee_6805 întreabă: