| TeckTonik997 a întrebat:

Am nevoie de o parere de'a voastra. Ultima data cand mi-a facut o fata vreo declaratie a fost pe clasa a4a, cand o fata mi-a spus ca ma place. Dupa ce m-am mutat la alta scoala nu am fost prea popular pana pe clasa a8a cand am fost destul de cunoscut in toata scoala. Acum am trecut la liceu si de vreo 5 ori mi s-a spus ca seaman cu actorul din saga amurg (fete diferite mi-au spus'o) si mi-a venit sa ma impusc pe loc desi nu am vazut decat reclama de la film si ii stiu in mare subiectul, probabil ca au observat expresia mea si imediat au rectificat:"arati bine", "esti sexy" etc big grin Aceste complimente au venit cand mi-am cunoscut colegii dar unul lung si dezvoltat de vreo 2 minute a avut loc saptamana trecuta. Oare chiar seaman cu ala? E de bine sau de rau? Poate cineva sa ma contacteze sa'i arat o poza big grin (doar fete) Stiu ca subiectul e tampit...si de ce nu se indragosteste nimeni de mine? adica am iubita dar nu stiu... parca am nevoie de ceva atentie, desi nu vreau sa o insel si sunt foarte fericit cu ea. Intrebarea finala e: poate vreo fata sa imi spuna cum arat? (lasati-mi mesaj si va trimit link cu poza)

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca erai singur cuc si n-ai fi avut niciodata o iubita,poate te credeam.
Dar tu esti bine si reactionezi ca cel caruia i s-a urat de atata bine,sa stii.
Daca relatia ta nu e echilibrata si nu te satisface,desparte-te,dar nu-ti dori alte experiente in timp ce o fata deja ti-a daruit sufletul ei,pentru ca roata se mai si intoarce.
Maturizeaza-te si invata sa respecti ceea ce ai.
Fetele simt ca fiind intr-o relatie, tu doar vrei sa ai noi expeiente si nu-s atat de dornice sa devina cobaii tai.
Fa-ti curat in viata, maturizeaza-te, fii o persoana pe care se poate baza orice fata si-n care poate avea incredere si vei avea destule sanse, mai ales ca fizicul te ajuta.

| TeckTonik997 explică (pentru greece12):

De unde sti ca ma ajuta fizicul?

| greece12 a răspuns (pentru TeckTonik997):

Stiu Twilight Saga pe de rost, toate cinci filmele le-am vazut de destule ori.
Banuiesc ca semeni cu Taylor Lautner.
Asa ca, da, te ajuta!

| neutrino a răspuns:

E de bine, dar nu-i suficient.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de rău.
Mie fiecare actor din acea ecranizare mi se pare gay. (Actorii masculini)
Ele ştiu că tu eşti heterosexual? Poate de aia nu se îndrăgostesc de tine.

| TeckTonik997 explică (pentru anonim_4396):

Haha very funny am precizat ca am iubita dar na'

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeckTonik997):

Dacă ai avea iubită cu adevărat, n-ai mai posta asta aici. N-ai mai avea nevoie de atenţie, n-ai mai avea dubii în privinţa "complimentelor", dar na'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita ta e indragostita de tine, presupun. Deci, exista persoane indragostita. Cu siguranta mai sunt si altele, doar ca nu au curajul sa-ti spuna asta. Fie pentru ca sunt constiente ca ai o relatie si nu se poate intampla nimic, fie din timiditate...

Trimite-mi un link sa te vad!laughing

| Hakuouki a răspuns:

La ce mai ai nevoie de atentie daca ai iubita? Nu iti ajung complimentele si sentimentele ei? Si cum nu se indragosteste nimeni de tine? In cealalta intrebare se intelegea altceva. Suspect.

| CheshireDeadCat a răspuns:

Hai dă link laughing