| Deana_2604 a întrebat:

Am nevoie de o parere. de o saptamana ma dor foarte tare ovarele, in special cand vreau sa ma asez sau cind stau in piceoare. de asemenea, am si stari de greata.am facut sex neprotejat, s-ar putea sa fiu inscinata?

Răspuns Câştigător
| sofia_8041 a răspuns:

Pai daca spui ca ai facut sex neprotejat cu siguranta ar o posibilitate.
Starile de greata s-ar putea sa ti le indici tu de frica, gandindu-te ca ai putea ramane insarcinata. Ovarele de asemena te pot durea pentru ca te-ai racit.
In primul rand fa un test de sarcina sa vezi daca esti sau nu insarcinata(pentru ca exista o posibilitate destul de ridicata sa fi dar conteaza si in a cata zi de la ciclu ai fost; cu cat esti mai aproape de peroada feritila cu atat cred sansele sa fi insarcinata sunt mai mari) si pentru durerea de ovare ai putea sa faci o baie calda in apa cu musetel.
Bafta si sper sa nu fi insarcinata dar oricum data viitoare pentru mai mult siguranta fa sex protejat!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durerea de ovare nu este semn de sarcina. Asta nu inseamna nici ca esti, nici ca nu esti insarcinata, ci doar ca n-are legatura. fa un test de sarcina la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat.

| Sperman a răspuns:

Mai mult ca sigur, ar fi bine sa faci un test de sarcina fiindca nu e de joaca cu asta.
Daca nu-ti doresti copil du-te repede fa testul si incearca cat mai repede sa-l avortezi, inainte sa te trezesti cu el in brate.

Bafta! big grin

| valThina a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata.nu vreau sa t sperii...nu e de joaca cu asta.chiar daca nu e aceeasi placere mai bine fa sex protejat(cu prezervativ). durerea la ovare poate sa s datoreze d la o raceala si greturile nu poate fi semn al unei sarcini.eu de exemplu inainte sa imi vina aveam greturi...si asta a fost km dupa 3 ani d la prima menstruatie din iata mea si a durat cam un an jum 2.greturile mai pot fi si d la mancarea de sarbatori, dar sfatul meu este ca dupa 21 d zile d la contactul sexual cu pricina s aiti faci un test de sarcina
ai grija de tine si t asteptam cu raspunsuri la intrebarea ta
sper s anul fie nimic

| valThina a răspuns:

Se zice ca din ziua a 10 a a menstuatiei poti ramane insarcinata, eu asa am citit p net.ai grija d tine si nu uita ca dupa 21 d zile sa iti faci un test (barza sau sure check sunt cele mai bune) si sa nu uiti sa ne zici si noua c ai facut si rezultatul testului

| Deana_2604 explică:

Am facut in a 14 zi de la ciclu,

| Deana_2604 explică:

Am facut dupa 14 zile dupa ciclu

| cosmina_9742 a răspuns:

Si pe mine ma dor ovarele mai exact cel stang si apendicita. foarte putin dar il simt, am facut si eu sex neprotejat, dar in a 5`a zi dupa ciclu,cu ejaculare afara.mi-am facut un test barza si a iesit negativ,mi-a venit si menstruatia urmatoarea luna, dar totusi sunt speriata, este posibil sa fiu insarcinata?

Va multumesc mult!