Pai daca spui ca ai facut sex neprotejat cu siguranta ar o posibilitate.
Starile de greata s-ar putea sa ti le indici tu de frica, gandindu-te ca ai putea ramane insarcinata. Ovarele de asemena te pot durea pentru ca te-ai racit.
In primul rand fa un test de sarcina sa vezi daca esti sau nu insarcinata(pentru ca exista o posibilitate destul de ridicata sa fi dar conteaza si in a cata zi de la ciclu ai fost; cu cat esti mai aproape de peroada feritila cu atat cred sansele sa fi insarcinata sunt mai mari) si pentru durerea de ovare ai putea sa faci o baie calda in apa cu musetel.
Bafta si sper sa nu fi insarcinata dar oricum data viitoare pentru mai mult siguranta fa sex protejat!
Durerea de ovare nu este semn de sarcina. Asta nu inseamna nici ca esti, nici ca nu esti insarcinata, ci doar ca n-are legatura. fa un test de sarcina la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat.
Mai mult ca sigur, ar fi bine sa faci un test de sarcina fiindca nu e de joaca cu asta.
Daca nu-ti doresti copil du-te repede fa testul si incearca cat mai repede sa-l avortezi, inainte sa te trezesti cu el in brate.
Bafta!
E posibil sa fii insarcinata.nu vreau sa t sperii...nu e de joaca cu asta.chiar daca nu e aceeasi placere mai bine fa sex protejat(cu prezervativ). durerea la ovare poate sa s datoreze d la o raceala si greturile nu poate fi semn al unei sarcini.eu de exemplu inainte sa imi vina aveam greturi...si asta a fost km dupa 3 ani d la prima menstruatie din iata mea si a durat cam un an jum 2.greturile mai pot fi si d la mancarea de sarbatori, dar sfatul meu este ca dupa 21 d zile d la contactul sexual cu pricina s aiti faci un test de sarcina
ai grija de tine si t asteptam cu raspunsuri la intrebarea ta
sper s anul fie nimic
Se zice ca din ziua a 10 a a menstuatiei poti ramane insarcinata, eu asa am citit p net.ai grija d tine si nu uita ca dupa 21 d zile sa iti faci un test (barza sau sure check sunt cele mai bune) si sa nu uiti sa ne zici si noua c ai facut si rezultatul testului
Si pe mine ma dor ovarele mai exact cel stang si apendicita. foarte putin dar il simt, am facut si eu sex neprotejat, dar in a 5`a zi dupa ciclu,cu ejaculare afara.mi-am facut un test barza si a iesit negativ,mi-a venit si menstruatia urmatoarea luna, dar totusi sunt speriata, este posibil sa fiu insarcinata?
Va multumesc mult!