| smoker15 a întrebat:

Am nevoie de o parere. Eram la sala si faceam exercitii bine-mersi, termin seriile si ma pun jos pe banca sa fac pauza si ma uitam intamplator prin sala si o vad pe o tipa de varsta cu mine, statea si ea jos in celalalt capat de sala si se uita la mine, ma ridic, fac iar o serie, iar ma pun jos, iar ma uit prin sala, deja uitasem de faza asta si iar se uita tipa la mine. Crede-ti ca ma place? Poate dau impresia ca sunt stangaci in domeniul asta, poate chiar sunt, dar mie mi se pare ca ma place. Precizez ca o aveam la prieteni pe fb si nu am vorbit pana acum niciodata, si in seara zilei aceea am postat o melodie pe fb si a dat like si a comentat ca ce draguta e melodia. Crede-ti ca ma place?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Din cate spui cred ca te place...

| MrAlex a răspuns:

Cam da...baga-te pe discutii cu ea sigur nu vei regretawinking

| ℓσνє a răspuns:

Heii.
Bine. Deci eu spun sa fi mai indraznet si sa te bagi in vorba cu ea... apoi sa iesiti undeva. si tot asa. Daca tu nu o bagi in seama, ea ce intelege? Vorbeste si tu cu ea, si poate va fi mai mult.winking

| Sheisshe a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi? Intreab-o pe ea!laughingEu in locul tau asi intra mai mult in vorba cu ea tongue!

| Deeniisaa a răspuns:

Probabil e un inceput de ceva nou!

| smoker15 explică (pentru Deeniisaa):

Adica laughing? Sentimente noi?

| Membru333 a răspuns:

Posibil, propune-i o intalnire.

| byanca20 a răspuns:

Daca se uita la tine si ti-a dat un like nu cred ca te place! este doar simpatie! poate mai tarziu va fi altceva

| BlickBooo a răspuns:

Simpatie in orice caz precis este.))