anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de pareri, va rog! deci am sa va spun pe scurt povestea mea:

eu 14, el 17, colegi de scoala.nu ne cunoastem personal, dar eu sunt inebunita dupa el.am idu lui da nu inrta niciodata sa vorbim.in scoala, cand ne vedem il privesc mereu si acum a inceput sa ma priveasca si el, dar nimic altceva, nici macar sa facem cunostinta. poate cai e rusine, sa nu zica colegii lui ca el iese cu una mai mica sau nu stiu!?

el e destul de popular in scoala si arata destul de bine printre baietii din scoala. m-a intrebat odata pe mess daca il cunosc, deunde am tras concluzia ca e cam orgolios... putea sa intrebe daca ne cunoastem.

as vrea sa stiu daca ar merita sa ma bag in continuare in seama, sau sa-l las in pace? Vreau sa spun ca am aflat ca are si niste verisoare turcoaice, deci baiatul e mai special(e totusi ortdox)

ma scuzati daca vam plictisit, dar simt ca nu mai pot sami controlez viata, sa gandesc logic ce ar trebui sa fac.
MUTUMESC anticipat celor ce vor sa ajute, dau voturi

7 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

As zice de ce am ajuns la concluzia asta, dar mie prea somn sa mai gandesc, iti zic doar ca ce a zis Mrlove e adevarat si ca in niciun caz nu cu el iti vei petrece viata si ca e o pierdere de timp sa iti faci factezii cu el, adica sa incerci sa fiti ijmpreuna. Succes! Succes la stat deoparte.

| Mrlove a răspuns:

Pai depinde daca este un baiat orgolios popular probabil are cateva fete din care sa aleaga zic eu. daca Vroia ceva serios cu tine eu zic ca iti dadea de inteles. bafta

| hunterpainting a răspuns:

Cand te mai intreaba daca il cunosti zi-i ca l-ai vazut pe hol la scoala si ca iti place de el.

| anonim_4396 explică (pentru hunterpainting):

Si daca fac asta vui fi alta in ochii lui?

| hunterpainting a răspuns (pentru anonim_4396):

Deocamdata nu va cunoasteti, deci orice ai fi e mai bine decat acum.

| sabin89 a răspuns:

De obicei, o fata simte atractie fata de un baiat pentru mai multe motive: aspect fizic, educatie, inteligenta, moralitate, maniere...Din toate astea, atractia de care vorbesti tu se sprijina numai pe unul: aspectul fizic; pentru ca in rest nu-l cunosti. Cum ar fi daca, mergand pe strada, ne-am indragostim de toti cei care arata bine? Think about this.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

O persoana pe care o vezi pe strada o vezi o singura data, dar fiind colegi de scoala, il vad mereu si nu mi-l pot scoate din cap