As zice de ce am ajuns la concluzia asta, dar mie prea somn sa mai gandesc, iti zic doar ca ce a zis Mrlove e adevarat si ca in niciun caz nu cu el iti vei petrece viata si ca e o pierdere de timp sa iti faci factezii cu el, adica sa incerci sa fiti ijmpreuna. Succes! Succes la stat deoparte.
Pai depinde daca este un baiat orgolios popular probabil are cateva fete din care sa aleaga zic eu. daca Vroia ceva serios cu tine eu zic ca iti dadea de inteles. bafta
Cand te mai intreaba daca il cunosti zi-i ca l-ai vazut pe hol la scoala si ca iti place de el.
Si daca fac asta vui fi alta in ochii lui?
Deocamdata nu va cunoasteti, deci orice ai fi e mai bine decat acum.
De obicei, o fata simte atractie fata de un baiat pentru mai multe motive: aspect fizic, educatie, inteligenta, moralitate, maniere...Din toate astea, atractia de care vorbesti tu se sprijina numai pe unul: aspectul fizic; pentru ca in rest nu-l cunosti. Cum ar fi daca, mergand pe strada, ne-am indragostim de toti cei care arata bine? Think about this.
O persoana pe care o vezi pe strada o vezi o singura data, dar fiind colegi de scoala, il vad mereu si nu mi-l pot scoate din cap
beausingurlamasamea întreabă: