Nu neaparat dar poate e mai timid sau nu se simte el in largul lui langa tine sau poate e alt motiv dar mai bine il testezi poarta-l cu indiferenta ca sa vezi ce face nu stiu eu ce fel de persoasa e el ca ti-as explica mai bine dar incearca sa ii faci asa si daca vezi ca se baga in seama cu tine si face glume sau asa e clar ce el te place ori cum si la tine e o iubire trecatoare indragosteala cum s-ar spune o sa-ti treaca azi iti place maine nu iti mai place cam asa e adolescenta asta...
Te-ai gandit ca poate este cu fata cu care s-a imbratisat dar nu vrea sa recunoasca? In loc sa stai si sa-ti faci sperante mai bine treci la treaba si foloseste-ti farmecul ca sa-l agati si sa fii cu el, daca asta vrei.
Probabil prietena aia te-a mintit. Cel mai des esti atacat de persoanele de la care nu te astepti. mi s-a intamplat si mie sa am prieteni din astia
Va comportati ca 2 copii! Una e sa se dea la tine si alta sa fii cu el, deci nu sunteti impreuna, atunci? Nu vad de ce ar mintii el, poate te-a mintit prietena ta. Ori poate vrea doar sa se joace cu tine el.Gandeste-te bine inainte sa va mai intalniti, caci daca face la fel inseamna ca nu vrea ceva serios cu tine, adica o relatie. Da-i un timp dupa care vorbeste cu el
beausingurlamasamea întreabă: