| Nicole_2397 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor!
Este obligatoriu ca barbatii sa isi dea jos parul pubian? Si daca nu si-l dau cum considerati acesti barbati? Neingrijiti? Daca nu isi dau parul pubian jos e ceva anormal?
Problema este ca abia mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu (am 18 ani) si el nu isi inlatura parul pubian.
Ar trebui sa ma deranjeze? Cum as putea sa ii spun acest lucru?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu e nimic anormal in a nu iti inlatura parul pubian, nu inseamna ca e neingrijit daca nu isi inlatura parul pubian, important e sa fie curat, sa aiba o igiena intima buna, epilatul tine de estetica si de gustul fiecaruia.Nu ar trebui sa te deranjeze fiindca e o chestie minora, asa cum nici pe el nu ar trebui sa il deranjeze daca se intampla ca tu sa nu fi epilata.
Daca tie iti place ca el sa fie epilat in zona intima, bate apropo-ul sau spune-i direct ca e mai ok fara par.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai daca barbatul e in libertate atunci nu are nici o obligatie sa se rada la par pubian laughing Nu e nimic rau daca il lasa asa dar daca te deranjeaza spune-i acolo cu incredere

| User a răspuns:

Pai, de ce ne intrebi pe noi daca ar trebui sa te deranjeze? Asta doar tu stiilaughing
Si gandeste-te putin si la baiat. gandeste-te ca vine cea mai cruda iarna (cica) din ultimii nu stiu cati ani...

| membrugirl2010 a răspuns:

Normal, cu par e horror.