| soraluisatan a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor fetelorbig grin sa va povestesc: acum 3 luni am fost la un majorat unde m a pus draq sa ma combin cu un baiat prieten cu sarbatoritu'. totu' bine si frumos pana a 2a zi cand am aflat ca 2 baieti au impprastian zvonuri mincinoase despre mine.care au ajuns si la urechea baiatului cu care ma combinasem si care bineinteles nu m a mai cautat.problema e ca inca se mai vb despre mine si ma oftic pentru ca nimic nu este adevarat.cum sa pun capat zvonurilor sau ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Cel mai bun mod ca sa le pui capat este ca pe viitor sa eviti sa ajungi in situatii de-astea! Nu te duci la un majorat sa te combini! Eventual schimbi ID-uri de mess si numere de telefon, atat, nu mai mult ca sti si tu ca gura lumii mult rahat mananca daca i se da ocazia. Acum nu ai ce face mai mult, decat sa astepti sa treaca totul de la sine! Ai grija pe viitor, inca odata iti zic, pentru ca este in joc demnitatea si reputatia ta. Pa pa!

10 răspunsuri:
| soraluisatan explică:

Imprastiat*scuze

| jakkk a răspuns:

Daca te mananca sa faci porcarii. e vina TA. pentru ca daca nu faceai asta, nu se auzeau "povesti"

| AndrutzSsa a răspuns:

Poi iate de baieti aia spune-le sa nu se mai bage in viata ta sa nu mai bage atatea minciuni. Si ce cutiga din asta? Glorie faima sau alte chestii? nu custiga un **** fa si tu galagie

| AmantaLuiSatan a răspuns:

Sincer? fa ce ai auzit in zvonuri.si atunci nu o sa te mai oftici big grin

| soraluisatan explică:

@omuldincer n ai inteleslaughingcum adica daca m a mankt?laughingpai n am facut nimic cu baiatul respectiv, au fost doar niste saruturi

| Babs a răspuns:

Nu ai ce sa faci.Si eu am auzit zvonuri false la adresa mea, care nici nu stiu de unde au aparut. Eu zic sa lasi prietenii care nu au incredere in tine.Lasa zvonurile inventate de invidiosi/invidioase sa nu-ti pese.Prietenul acela daca te cunostea poate ca nu credea in zvonurile acelea (so don't worry)

| maryellen91 a răspuns:

Da drumul la alte zvonuri despre altcineva...te lasa pe tine si ia pe altul

| soraluisatan explică:

@FrateleLuiSatan nu sunt eu asa panarama sa fac ce am auzit in zvonurilaughingar fi grav rau daca as face.deci!

| MiHaI a răspuns:

Blowjob

| soraluisatan explică:

Va multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de elehappy.o sa dau si o fundita imediat ce o sa pot.acum nu merge, nu stiu dcstraight face