| darioi a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor! Imi place de o fata de a 7-a iar eu sunt a 6-a...si nu stiu cum sa ii atrag atentia! Va rof frumos sa imi dati niste sfaturi! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Mitsuri10 a răspuns:

Deci.Eu cred ca asi putea sa te ajut.Eu sunt in situati afeteilaughing.Ma plac vreo 3 baieti de a6-a.Ca sa imi atraga atentia, anul trecut au venit cu cel mai frumos martisor la mine in martie chiar daca nu eram la aceeasi clasahappy si de 8 martie mi-au dat zambile.Si mereu ma cheama afara, stau cu mine si niciodata nu ma lasa sa stau singura.Ba chiar au vorbit si cu cea mai buna prietena a mea sa se asigure ca nu ma enerveaza.Deci sfatul meu este sa o chemi afara,sa stai cu ea, sa ii acorzi atentie, atunci cand o vezi trista sa incerci sa o inveselesti.Incearca sa o intelegi si sa vorbesti cat mai mult cu ea. Sper ca te-am ajutatwinking!

3 răspunsuri:
| RalucutzaFarmer a răspuns:

Crede-ma stiu prin ce treci si mie mi-a placut un baiat care acum e a 8 si eu a 6. Cel mai bine ar fisa te duci la ia si sa o bagi in seama o intrebi si tu niste lucruri ca de exemplu Buna Ce faci? Ce note ia la scoala etc. Sper ca te-am ajutat si iti doresc ca aceea fata sa te placa cu adevarat

| darioi explică:

Multumesc foarte mult!

| darioi explică:

Dar mai am nevoie de putin ajutor...imi este foarte rusine...ce sa fac?