Buna! eu zic sa fii tu insati cu ea..ca nu se stie poate asta ii place la tine iar daca nu crede-ma o sa gasesti o fata care sa te aprecieze asa cum esti
Foarte simplu : spune-i ca o placi, sau daca nu esti sigur ca te place, fa-o sa te placa, daca zici ca este timida, atunci protejaz-o, daca vrei sa ii ispu ca o place poti sa ii spui cam asa" nu stiu cum sa iti spun asta, dar eu te plac foarte mult, de cand te-am vazut am stiut ca te plac, poate ca este doar o vraja aruncata asupra mea, sau daca acesta este un vis, atunci nu vreau sa ma trezesc, vreau sa fi ingerasul meu pazitor pentru vesnicie, te rog ia-ma sub aripa ta protectuare, vreau sa fi doar a mea... vreau sa fi prietena mea" sau improvizeaza pe loc, oricum...succes
Vorbeste cu ea, si incearca sa o cunosti mai bine, ca sa vezi cum este ea de fapt. Si dupa ce o cunosti mai bine (si o faci si pe ea sa te cunoasca), totul o sa vina de la sine.
Incearca sa te apropii de ea mai mult... sa ii arati ce fel de persoana esti dupa. ce ii arati cu adevarat ce om esti ii subliniezi si sentimentele pe care le ai fata de ea. iar de abia apoi vei face ce va vrea si ea.!
Ori e parsiva, si joaca in dublu-rol, adica in aparenta ( fecioara nevinovata), iar in esenta, altceva.
Ori ii place sa asimileze lucrurile, sa nu spuna ce gandeste. sa pastreze in ea.
Cum sa fi? cum ai fost si pana acum, doar fi atent si incearca sa ii "patrunzi" in minte.