Las-o in pace, baiete, e clar ca e genul care se indragosteste mereu de altcineva...
Daca nu e prietenul tau va fi altul, sa fii tu sigur...
Realizez ca iti place de ea, ti la ea mai ales ca e prima prietena avuta, dar nici sa te umilesti nu e cazul!
Asculta la mine, sunt fata, si iti zic: NICIODATA nu te umilii pentru o fusta! Fii barbat, ca multe fete te pot lua de fraier si o sa ajungi un misogin care suspina ca o fetita!
Desparte-te definitiv de ea si lasa, ca o sa gasesti fete cacalau Maria Ta.Asa era si eu cand eram mica, sufeream ca fraiera dupa fiecare agarici cu mucii la nas... o sa prinzi experienta pe parcurs si n-o sa mai fii luat de fraier, crede-ma!
Esti foarte tanar, nu-ti irosii totusi vremea pe nimicuri, maturizeaza-te si n-o sa mai suferi!
Mult succes!
Sfatul meu este sa te dichisesti un pic, lucrezi la atitudine, faci un pic pe indiferentul, te incarci cu optimism si las-o pe ea sa regrete ce-a pierdut fa-o un pic geloasa si va reveni incetul cu incetul.
Fa`o geloasaaa! Eu stiu ca aceasta chestie functioneaza, asa`mi face si mie fostul prieten si mnoo. e tare tare nasol , fa-o sa regrete ca v-ati despartit! Si bravo tie sti cum se spune"indiferenta face diferenta " :* Succes!
Ar fi cazul sa o lasi cu prietenul tau, ca daca a fost atat de "prostuca"incat sa accepte avansurile prietenului tau inseamna ca o sa accepte foarte usor si alte avansuri din partea unor baieti mai "draguti"...pana la urma urmei ea a gresit...ai putea bsa incepi sa iesi cu alte fete, ceea ce pe ea cu siguranta o sa o deranjeze, atunci o sa ii trezesti mai tare interesul, dar va trebui sa fci putin pe "fitosul"
Las-o in pace nu sta sa te rogi de ea, e pacat de tine sa stai sa cersesti iubire de la o fata