Fa'te remarcata ...
daca stie canta la ceva instrument. spune-i ca ti-ar placea sa inveti si tu si nu te va refuza... iar apoi isi va da el seama ca il placi, si daca va simti ca e bine... iti va raspunde
Incearca sac anti sit u frumos, incearca sa-I zambesti in ora in pauza daca vine mai devreme il intrebi ce mai face cum se simte.Incearca sa-ti dai seam ace fel de fata ii place sic el mai important fii tu insuti.
Cand esti singura fara prieteni si il intalnesti.bine inteles sa fie singur spune-i direct...nu are rost sa iti ascunzi dragostea fata de cineva...asta este parerea mea nu stiu ce vei face tu
Ms, dar el are 30 ani eu mai putin...nu stiu cum sa-i zic, el e cam sever. oricum se da si la mine dar ma abtin.
Nu`mi prea plac raspunsurile :p Iulia draga, eu zic sa astepti pana termini sc.nu cred ca vrei sa fii exmatriculata daca se afla, sau sa fii privita de toti elevii si sa-i auzi soptind:"uite`o si pe asta.stii ca e cu profu`ala? ti-ar placea? e alegerea ta. eventual cere`i un nr de telefon cand sunteti doar voi 2.si cand termini a12a.cauta`l. sau poate te va cauta el.nu se stie :p Succes!