| BabyGirl06 a întrebat:

Am nevoie de raspunsuri cat mai rapid! Am facut rost de id'ul baiatului de care imi place si am vorbit cu el, i'am zis cine sunt etc. Dar pe mess e cam prima data cand vorbim. Ce as putea sa il intreb ca sa facem conversatie si pe de alta parte nici sa nu ma creada disperata? Va rog mult, vr sfaturi cat mai multe sad

1 răspuns:
| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

He he big grin intreaba-l ce ii place sa faca cel mai mult in timpul liber, cand a facut acel lucru ulti-ma oara.(astfel el se va simti ca in starea in care face ceea ce ii place ) intreaba-l despre un film pe care tu l-ai vazut sau ce genuri ii plac, ce muzica asculta, daca si el il uraste pe Justin bieber la fel ca si tine laughing intreaba-l care e masina lui favorita (toti baietii au una) apoi spune-i ca tie nu iti place masina respectiva si ca si o dacie veche arata mai bine decat masina lui big grin il va lovi in orgoliu, si noua ne place sa fim loviti in orgoliu. big grin daca vrei sa obtii o intalnire, dar el nu te invita ii poti spune asa : "sti, imi plac baietii simpatici care nu se tem sa abordeze o fata... " lasa 3 secunde pauza si apoi spune-i " nu vrei sa stii ce fac weekendul acesta?" daca zice nu spune-i "ha stiam eu ca esti timid laughing " si daca vrea sa stie spune-i asa "pai sambata sunt plecata din tara cred ca ii fac o vizita bunicii mele din Sidney, dar cred ca duminica imi pot face timp sa ne vedem la o cafea." ironia cu bunica ta o sa il faca sa te creada amuzanta big grin subiecte sunt multe. trebuie doar sa le gasiti si sa nu va fie teama sa comunicati.