He he intreaba-l ce ii place sa faca cel mai mult in timpul liber, cand a facut acel lucru ulti-ma oara.(astfel el se va simti ca in starea in care face ceea ce ii place ) intreaba-l despre un film pe care tu l-ai vazut sau ce genuri ii plac, ce muzica asculta, daca si el il uraste pe Justin bieber la fel ca si tine intreaba-l care e masina lui favorita (toti baietii au una) apoi spune-i ca tie nu iti place masina respectiva si ca si o dacie veche arata mai bine decat masina lui il va lovi in orgoliu, si noua ne place sa fim loviti in orgoliu. daca vrei sa obtii o intalnire, dar el nu te invita ii poti spune asa : "sti, imi plac baietii simpatici care nu se tem sa abordeze o fata... " lasa 3 secunde pauza si apoi spune-i " nu vrei sa stii ce fac weekendul acesta?" daca zice nu spune-i "ha stiam eu ca esti timid " si daca vrea sa stie spune-i asa "pai sambata sunt plecata din tara cred ca ii fac o vizita bunicii mele din Sidney, dar cred ca duminica imi pot face timp sa ne vedem la o cafea." ironia cu bunica ta o sa il faca sa te creada amuzanta subiecte sunt multe. trebuie doar sa le gasiti si sa nu va fie teama sa comunicati.
Anonim519 întreabă: