Eu vă sfătuiesc să păstrati copilul.
Avortul este o capcana care te face sa crezi ca scapi de o problema, când de fapt fugi de o binecuvântare iar asta te va afecta toată viața.
Avortul a fost inventat de oameni fără scrupule, care nu au nicio remușcare daca ucid un copilaș (acesta are suflet din momentul conceperii), voi sa nu fiti ucigasi ca si ei.
In speranta ca poate te va ajuta, am sa las aceste link-uri cu marturii despre avort:
www.avorturiregretate.ro si www.femeifericite.com
precum si o solutie de ajutorare a mamelor care doresc sa faca afort pentru ca (ele cred ca) nu au venituri pentru a asigura cresterea copilului lor:
www.dauviata.ro
Daca nu aveti posibilitati financiare, ma ofer personal sa va ajut cu bani lunar timp de 1 an sau pot oferi indrumare catre cineva care te poate ajuta astfel. Te rog, da-i o sansa acelui copilas, o sa te bucuri in viitor ca ai facut aceasta alegere, iti garantez.
Îți mulțumesc din tot sufletul pentru răspuns, am aflat dintr o alta postare ca ar fi într o perioada care nu este fertila, am citit postările și abia acum realizez care este cu adevărat motivul pentru care nu ar trebui ca un avort sa aibă loc sper sa ii vina perioada și momentan sa fie bine, nu avem vârstă necesara, suntem copii, 18 ani și 16. O mare greșeală și mi-am dat seama, cu ajutorul lui Dumnezeu, de riscurile contactului sexual. As vrea sa știu cum pot ajuta campania respectiva, se pot dona bani, sau, ce trebuie sa fac, chiar îmi doresc din tot sufletul sa ajut, mai ales în asemenea cazuri
Cu mare drag!
Te poti inscrie pe dauviata.ro sau poti urmari pagina de Facebook, iar cand apar cazuri noi poti ajuta direct mama respectiva.
Noțiunea DE A 2 A ZI îți spune ceva? Există pastile avortive dar le iei sub supravegherea medicului
Pastila de a doua zi, trebuie administrata a DOUA zi, adica in primele 24 de ore, ca altfel este inutil sa o mai ia, fiindca nu-si mai poate face efectul.
Orcum, dupa 1 saptamana deja de la sex, nu mai este nimic de facut, doar sa asteptati venirea urmatorului ciclu menstrual.
Iar data viitoare cand aveti sex, folositi prezervative mult mai mici, sa nu mai fie atat de largi, ca sa nu mai iasa sperma pe langa penis.
Dupa 21 de zile de la ultima partida sexuala, se poate face testul de sarcina!
Și dacă ar arata pozitiv, se poate lua vre un tratament sa putem sa renunțăm la sarcina?
Daca arata pozitiv, mergeti la un medic ginecolog si va da solutii la acel moment.
Te grăbești tare să renunți la sarcină?
Înțeleg că ai nevoie de seriozitate, dar de putere, să accepți situația, nu ai nevoie? Eu te pot sfătui și încuraja să păstrezi copilul, și atât. Atât poate conștiința mea.
Și de astea, presimt că nu ai nevoie.
Dacă nu era în perioada fertilă, poate nu a rămas gravidă. La câte probleme ginecologice există, de la o vreme, parcă nici sarcina nu se mai prinde așa repede.
Trebuie să faceți testul de sarcină, prima dată.
Pastila de a doua zi, dupa cum ii spune si numele trebuie administrata a doua zi dupa contact, cel mai tarziu ( se poate administra si in ziua contactului, daca acesta a avut loc dimineata de ex). Alta pastila nu cunosc. Isi poate face un test de sarcina pentru a afla daca a ramas sau nu insarcinata, dar dupa 21 zile de la contactul neprotejat. Si daca a ramas insarcinata, se poate rezolva doar printr-un avort, daca asta este ceea ce va doriti.
In primul rand, trebuie ca prietena ta sa isi faca un test de sarcina la 21 de zile de la ultimul act sexual. Daca testul iese pozitiv si nu va doriti sa pastrati sarcina, iubita ta va trebuie sa isi faca programare la un dr ginecolog care ii va recomanda o metodă potrivita pentru a interupe sarcina. Daca nu ma insel, ii va da niste pastile si totul va fi in regula. Pastila de a 2a zi, de aia se numeste de a 2a zi,) fiindca actioneaza in decurs de maxim 72 h de cand a avut loc accidentul. Multa sanatate si nu uitati sa va protejați :p
AndrewTate7789 întreabă: