Pai...asta e, n-are nimic daca s-a intalnit cu ea atunci, a facut o gafa, important este ca el e acum cu tine si nu cu ea. Asta dovedeste ca nu mai simte nimic pentru fata respetiva. Intr-adevar era ok si din partea lui daca recunostea ca s-a intalnit cu ea, dar poate face asta ca sa te protejeze, sa nu va certati. Lasa totul in urma, ce-a fost a fost, important este ce va fi de acum incolo. Nu lasa aspectul asta sa va distruga relatia. Si in legatura cu inceperea vietii sexuale...nu te grabi! mai lasa sa treaca un timp, vezi cum se mai comporta, daca mai ia legatura vreodata cu fosta, chestii din astea si abia dupa ce capeti incredere in el sa faci si pasul asta.
Şi eu-s uşor sărit de 20 şi am o mentalitate similară.
La dracu' m-am văzut de câteva ori... şi-n plus a fost un an şi jumătate între ei, înţelege şi tu!
Se pare că avea dreptate să te mintă pentru că nu eşti în stare să înţelegi asta!
S-au văzut să-şi pună totul la punct şi sigur vor să rămână prieteni (aşa e frumos din punctul meu de vedere - să rămân prieten cu fostele).
Nu i-a pus-o, nu s-au sărutat, nu i-a cumpărat yacht ci doar au VORBIT ca nişte oameni maturi, adulţi şi civilizaţi!
Suntem oameni, nu animale!
Tu nu ai manifestat înţelegere, el te-a minţit, apoi şi tu l-ai minţit "ca să fie bine".
Aţi greşit amândoi.
Purtaţi o discuţie serioasă şi manifestă şi tu înţelegere!
O relaţie de un an şi jumătate, chiar dacă ai fost înşelat, nu se uită instant, pac-pac, chiar dacă apare o nouă fată poate mai bună decât fosta!
Dacă era invers situaţia te-ai fi plâns că nu te înţelege dar tu nu manifeşti niciun dram de înţelegere.
Cât priveşte partea cu culcatul cu el, încă e devreme însă nu te aştepta să stea după tine mai mult de încă vreo 4-5, hai să zicem 10 luni (deşi sincer mi se pare enorm şi înjositor pentru el).
Mult spor!
Deci daca zici ca are 25 de ani inseamna ca e matur,,. si ai zis ca crezi ca nu s-a vazut cu fosta prietena...inseamna ca ai vrut sa ii arati ca ai deplina incredere in el.eu zic ca daca vrei sa ii arata-i ca ai incredere in el. eu zic ca da ai procedat bine.lasa timpul sa rezolve lucrurile:-)
daca zice ca te iubeste inseamna ca daca a fost cu fosta a fost asa doar de forma
sper ca te-am ajutat succes
Pentru kongeriket... ba da s-au sarutat si "s-au jucat" ea a zis exact cu cuvintele astea "ne-am jucat dar nu m-am culcat cu el"