| Cla0589 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi. Acum cateva zile iubita mea m-a tăiat (mai bine spus zgâriat) din greșeală cu cuțitul. Nu e cine știe ce rana insa în acel moment a început să-mi curgă sânge (logic), iar ea s-a speriat foarte tare. Problema e ca se simte atât de vinovată pentru lucrul asta încât de atunci evita sa ne mai vedem(ea venind la mine acasa, pentru că stăm în orașe diferite). In acel moment și-a cerut scuze de multe ori ba chiar și când vorbim la telefon, nu știu ce să îi mai spun sa o conving că totul este in regulă și că nu are de ce să se învinovățesca atat de mult. Mă mai gândesc că acea situație i-a cauzat o trauma, nu știu... (Avem 20 de ani amândoi- detaliu relevant sau nu) Mulțumesc anticipat

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Trebuia sa o denunți la poliție

| Violleta2022 a răspuns:

Si ti-a taiat penisul?

PS. Intreb, pentru ca ti-ai postat intrebarea la sectiuean de sex....deci ti-a sectionat penisul?

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea ai ce sa-i faci, daca o linistesti inca de vreo 50 tot nu va ajuta, ea singura trebuie sa se calmeze si sa isi dea seama ca n-a ucis pe nimeni. Daca e terifiata de sange sau privelisti macabre, e de inteles de ce a recationat asa.Totusi, cum te-a taiat? La bucatarie nu e de joaca.Fiecare trebuie sa aiba propria zona de lucru, nu va inghesuiti sa gatiti amandoi la 3 cm unul de altul fiindca altfel sigur vor mai exista accidente pe viitor.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă taietura(zgârietura) a fost la penis, este neliniștita de faptul ca o perioada de timp nu mai poate face sex cu tine.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu ai ce face decât să insiști sa o convingi că e totul ok.
Dar până la urmă doar nu ți-a rupt o mana sau cevabig grin
Pare puțin exagerată reacția ei, sincer.
Accidente se pot întâmpla oricând, nu trebuie sa stai blocat în trecut doar pentru că ai o zgârietură. Bunicii noștri ar fi dezamăgiți să audă așa ceva straight face

| sammie a răspuns:

Timpul repara multe, mai tarziu isi va da seama ca nu a fost chiar asa de rau ce ti-a facut. Probabil sunteti si la inceput de relatie si incearca sa fie cat mai atenta.