Buna!
Pai...intalniti-va maine si ofera-i un buchet frumos de trandafiri(mie imi plac cei albi) si poti sa scrii pe un biletel mic''Te iubesc'' si il bagi acolo sa nu il vada doar cand ajunge acasa. Discutati despre anumite chestii gen ''Ce ai mai facut? bla bla.''si apoi incearca tu sa deschizi subiectul despre voi 2 si intreab-o ce are de gand sa faca..iti acorda sau nu o sansa.Iti zic eu ca daca a zis ca te-a iubit..inca te iubeste pentru ca dragostea nu trece asa repede(stiu din propria experienta). Daca iti zice da sti la ce ma gandesc ? Sa o sarutinu ar fi misto?. Oricum, bafta multa si sper sa lamuriti lucrurile.:*
Buna.
Probabil ei i-au disparut acei "fluturasi", dupa 3 ani. Daca incerci sa o recuceresti, nu vei avea nimic de pierdut. Ai putea sa te intalnesti cu ea maine si sa-i oferi un trandafir sau hai sa zicem un buchet, nu "castele", pentru ca oricum nu mai sunteti impreuna. Incearca sa intri cu ea in discutie, deschide un anumit subiect placut, fa-o sa se simta bine in pielea ei! Catre final, ai putea sa o intrebi daca iti mai da o sansa, sa mai incercati, nu aveti nimic de pierdut.
Daca va refuza, atunci nu o sa mai ai ce face, din pacate. Cu timpul o sa te obisnuiesti cu aceasta idee, o vei uita si pe tipa.
Eu iti doresc succes, sa speram ca o sa-si dea seama ca o iubesti mult.
Sa auzim de bine! Take care!
Eu zic ca tu ar trebui sa-i dai maine cadoul tau si sa scrii intr-o felicitare cat inseamna ea pentru lumea ta si chiar daca ea nu va intelege ii poti spune pe simplu ca o iubesti si vreti sa fiti impreuna multi ani.Si daca nu vrea las-o un timp si sa nu filtrezi cu alte fete sa te uiti numai la ea si ea va intelege ca tu o iubesti foarte mult.
Wa dai un cadou cum ar fi ciocolata si niste flori iar pe cutia de ciocolata sa scrie ca accepti decizia sa fie doar prietena ta...
Daca zice ca i-a placut atata timp de tine poate mai exista speranta...o dragoste nu trece asa usor.
Oricum iti urez succes... sper sa inteleaga ce simti pentru ea