Mai bine lasa ''iubirea'' pana dupa bac.
In momentul de fata bacul are prioritate. La ce rezultate au fost pe la simulari. se pare ca nu vor avea mila de noi profii
Daca iei bacu si intri si la facultatea care o vrei, esti big boss, nu mai ai treaba. Ai timp sa faci ce vrei dupa aia.
In doua-trei zile nu am putut sa vad prea mult din el Dar cat am vazut mi-a placut la nebunie. Si oamenii. tot. Terase frumos amenajate.
Mi-a placut ca era si un fel de automat cu mancare pentru porumbei, ca se adunau cu zecile intr-un loc acolo
Ce poate fi plictisitor acolo? :-s
Majoritatea stau in casa la calculator si cand iasa uita sa se distreze, dar lasa cand vi data viitoare o sa vezi mai bine
Eh, sper sa mai fie o data viitoare
Oameni sunt de tot felul. sI aici sunt din astia care stau mai mereu in casa. Dar in perioada asta toti stau in casa incercand sa invete pentru bac
Dar si daca ia lumea bacu.b-) sa vezi atunci distractie
Daa intai sai vad invatand pentru bac vad si eu cum fac eu ... dupa bac oricum daca il iau petrec 2 saptamani no-stop daca nu voi pica
Stai nitel ca vine si admiterea
Dupa aia e timp pentru toate
Cica iar s-a schimbat ministrul educatiei...
Vai de cei care intra la liceu anul asta. :-s
Suntem o generatie de cobai Noi am prins si tezele alea unice pentru admiterea la liceu, acum a revenit capacitatea. educatia vietii la noi
Da nu vezi ce generatii vin dupa noi? noi mai eram cum eram dar generatiile astea fac deja in clasa a 8-a ce facem noi intr-a 12 ( ma refer la chiulit, la comentat, etc) si nic scoala nu prea se mai face cum am mai prins noi inca. Vai de ei saracii o sa le fie greu la facultate daca or sa o mai tina tot asa :-s
Exemple sunt si pe TPU
Copii de 10-11 ani care pun intrebari care mai de care mai stupide. la varsta aia ei nu au altceva mai bun de facut? :-s
Dar nici noi nu suntem o generatie stralucita
Nici nu trebuie sa fim dar noi macar am apucat sa ne mai train din viata nu ca ei
Dar si ei si-o traiesc. in "stilul" lor alaturi de calculator
La cate examene vor ministrii astia sa bage prin scoli..Acum vor sa scoata numai ''einsteini'' pe banda.
Aaabsoluut Mai ales ca ''Eba'', care stie foarte bine sa ''vorbeste romaneste''. Se mai duce si la Bruxelles sa se faca de ras )
De-aia imi place la tara asta aici, orice e posibil.