| aiurea231223 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi bune. Ieri prietenul meu, cu care eram de vreo 2 ani impreuna, mi-a tras clapa. Trebuia sa mergem impreuna in oras seara, dar dimineata mi-a zis ca nu se simte bine. Primisem musafiri si i-am zis ca discutam mai tarziu putin, dar el isi inchise telefonul si nici pe net nu era de gasit. De eri dimineata nu m-a cautat deloc, iar in alte dati mai era si rautacios si nesuferit. Ma gandesc sa imi caut un nou prieten, dar am bacul anul acesta si nu sunt sigura ca ar fi cea mai buna sulutie. Voi ce spuneti? Am nevoie de sfaturile voastre

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine lasa ''iubirea'' pana dupa bac.
In momentul de fata bacul are prioritate. La ce rezultate au fost pe la simulari. se pare ca nu vor avea mila de noi profii big grin
Daca iei bacu si intri si la facultatea care o vrei, esti big boss, nu mai ai treaba. Ai timp sa faci ce vrei dupa aia.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aiurea231223):

In doua-trei zile nu am putut sa vad prea mult din el laughing Dar cat am vazut mi-a placut la nebunie. Si oamenii. tot. Terase frumos amenajate.
Mi-a placut ca era si un fel de automat cu mancare pentru porumbei, ca se adunau cu zecile intr-un loc acolo laughing
Ce poate fi plictisitor acolo? :-s

| aiurea231223 explică (pentru anonim_4396):

Majoritatea stau in casa la calculator si cand iasa uita sa se distrezelaughing, dar lasa cand vi data viitoare o sa vezi mai bine laughing

anonim_4396

Eh, sper sa mai fie o data viitoare laughing
Oameni sunt de tot felul. sI aici sunt din astia care stau mai mereu in casa. Dar in perioada asta toti stau in casa incercand sa invete pentru bac laughing
Dar si daca ia lumea bacu.b-) sa vezi atunci distractie laughing

Daa intai sai vad invatand pentru bac vad si eu cum fac eu laughing... dupa bac oricum daca il iau petrec 2 saptamani no-stop daca nu voi pica laughing

anonim_4396

Stai nitel ca vine si admiterea laughing
Dupa aia e timp pentru toate day dreaming
Cica iar s-a schimbat ministrul educatiei...

Eeh se mai schimba de 10 ori pana se hotarasc ei laughing

anonim_4396

Vai de cei care intra la liceu anul asta. :-s
Suntem o generatie de cobai laughing Noi am prins si tezele alea unice pentru admiterea la liceu, acum a revenit capacitatea. educatia vietii la noi laughing

Da nu vezi ce generatii vin dupa noi? noi mai eram cum eram dar generatiile astea fac deja in clasa a 8-a ce facem noi intr-a 12 ( ma refer la chiulit, la comentat, etc) si nic scoala nu prea se mai face cum am mai prins noi inca. Vai de ei saracii o sa le fie greu la facultate daca or sa o mai tina tot asa :-s

anonim_4396

Exemple sunt si pe TPU laughing
Copii de 10-11 ani care pun intrebari care mai de care mai stupide. la varsta aia ei nu au altceva mai bun de facut? :-s
Dar nici noi nu suntem o generatie stralucita laughing

| aiurea231223 explică:

Nici nu trebuie sa fim dar noi macar am apucat sa ne mai train din viata nu ca ei laughing

anonim_4396

Dar si ei si-o traiesc. in "stilul" lor laughing alaturi de calculator
La cate examene vor ministrii astia sa bage prin scoli..Acum vor sa scoata numai ''einsteini'' pe banda.

Einstein ca politicienii nostri nu?laughing

anonim_4396

Aaabsoluut laughing Mai ales ca ''Eba'', care stie foarte bine sa ''vorbeste romaneste''. Se mai duce si la Bruxelles sa se faca de ras laughing)
De-aia imi place la tara asta day dreaming aici, orice e posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bafta la bac. ^^

Multumesc:*

La felbig grin