| anemona01 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi cum as putea sa procedez in cazul in care prieteni de ai iubitului meu vor sa-l pun nas de botez la copilul lor dar impreuna cu fosta lui, nu cu mine?

Răspuns Câştigător
| Kren a răspuns:

Dacă iubitul tău se gândește să accepte propunerea lor atunci ar trebui să-ți reevaluezi relația cu el și să te întrebi dacă chiar merită să treci prin toate astea.

7 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Dacă au mers în această formulă, lasă-i în această formulă. Până la urmă, e doar o formalitate, nimic mai mult. Nu fii egoistă

| mionix00 a răspuns (pentru TheGentleman):

Cum sa fie doar o formalitate? Nu ai fost nas sau nu cunosti nasi. Nasii au o legatura speciala cu copilul si e mega dubios sa ai 2 nasi care nici macar nu sunt impreuna.
In orice caz, mi se pare strigator la cer sa se gandeasca la asa ceva, dar sa-ti si propuna? Nu te lasa calcata in picioare, nu e ok ce se intampla.

| TheGentleman a răspuns (pentru mionix00):

Fii serioasă, nu mai trăim în 1800. Acum totul este doar de dragul tradiției. Sau nu cunoști nași care nu au nicio legătură/implicare în viața finilor? Ori nași care au divorțat ulterior? laughing laughing

| Kren a răspuns:

La creștinii ortodocsi nașii de botez trebuie să fie căsătoriți altfel preotul nu va oficia botezul.
Dacă părinții copilului sunt de altă confesiune atunci e altă situație.
Dacă ești căsătorită cu iubitul tău atunci fosta lui iubită nu are nici un drept de a fi nașa copilului împreună cu soțul tău.

| anemona01 explică (pentru Kren):

Noi nu suntem casatoriti, suntem de 1 an si ceva impreuna.
problema e ca el le-a fost nas de cununie tot cu ea.

| anemona01 explică (pentru Kren):

Multumesc de sfat, asa ma gandeam si eu, am pus intrebarea pe TPU ca sa ma conving ca nu am o gandire toxica eu sau ca am doar ideii de femeie crizata

| Kren a răspuns (pentru anemona01):

Cu multă plăcere. Ești o femeie perfect normală și ar trebui să începi să te pui pe tine pe primul plan și să nu mai accepți jumătăți de măsură de la nimeni.

| Kren a răspuns (pentru anemona01):

Dacă iubitul tău se gândește să accepte propunerea lor atunci ar trebui să-ți reevaluezi relația cu el și să te întrebi dacă chiar merită să treci prin toate astea.