Vorbeste cu cel pe care l-ai sarutat si cere-ti scuze pentru "iesirea" ta. Zii ca pe actualul tau iubit il iubesti si ca totul a fost o greseala. Vorbeste cu iubitul tau serios si zii toate intamplate. Probabil nu ii va placea ce aude dar crede-ma ca e mai bine daca aude de la tine. Acuma iti pun eu o intrebare: daca te-ai sarutat cu altul inseamna ca ai avut un motiv. Poate nu il iubesti pe actualul tau iubit si atunci e mai bine sa sfarsesti tot. Sper ca te-am ajutat.
Da! ne lasati cu texte din astea?
daca nu vroiai nu o faceai. daca il iubeai pe pretenul tau nu o faceai. daca il respectai catusi de putin nu o faceai.
solutia? e foarte simplu! daca o sa continui sa ascunzi asta si o sa continui relatia cu el o sa iti bati joc de el si o sa fi o nesimtita. o sa iti bati joc de tot ce a fost pana acum.nu e atat de grav ca ai sarutat pe cineva! stii unde e problema? problema e ca o sa ii ascunzi asta si sunt sigura ca data viitoare o sa il inseli cu adevarat nu se va opri totul la un simplu sarut.
daca el iti facea asta? ia pune-ti tu intrebarea asta si raspunde-ti la ea. e mai simplu asa!
cat despre textele cu nu am vrut...asta e o scuza penibila si nu prea o mai inghite nimeni.erai beata? erai drogata? te-a obligat? ai facut-o pentru ca ai vrut!
Nu ai altceva ce sa faci decat sa suporti consecintele. Explica-i iubitului tau cum stau de fapt lucrurile, asta ca sa nu ai constiinta incarcata si daca e intelegator te va ierta, mai ales daca te iubeste.Si pe viitor, fii mai atenta cu cine te iei.
Bafta!
Daca sarutul a fost de comun-acord nu inteleg de ce te plangi. Suporti consecintele pentru faptele tale, si refuz sa cred ca cineva chiar te poate saruta cu forta.
Pai cum nu ai vr daca te-ai sarutat?
pai pr tau stie? daca da zii ca tea sarutat ala cu forta trebuie si u sa te gandesti cu cine te saruti si mai ales daca ai prieten aici o fost greseala ta si depinde de pr tau daca vr sa te ierte sau nu, si explica-i ca ala tea sarutat fara ca u sa vrei si se lauad ca esti cu el vb cu el zii ca vr sa te intalnesti cu el si vb calm explica-i si poate va intelege si ai si u grija cu cine stai nu mai sta cu din astia care saruta fete cu forta nah ai grija cf
Poate nu ai vrut, dar ai facut`o, asa-i?Daca chiar il iubeai, nu te intindeai la altu`Sa nu `mi porti pica, dar asa vad eu lucrurile.
pupici:*
Sfatul meu Fa in asa fel incat sa fie si prietenul tau de fata cand ii arzi o palma tipului care vorbeste aiurea pentru ce a zis si problema se rezolva cel putin as accepta"scuzele" in locul prietenului tau
bafta\:d/
Am fost si eu in aceesi problema. si am rezolvat-o m-am dus la prietenul ala care m-a sarutat si i-am sp ca nu il plac si sarutul a fost din cauza unei colege. Apoi m-am dus la prietenul meu si i-am sp sa ma ierte si nu se va mai intampla sil-am strans foarte tare in brate a mers succes @
Mutubal întreabă: