| ion2015 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi. simpatizez o fata care e din grupul meu si am hotarat sa ii dau o floare, seara am sunato sai vina pana afara sa-i dau si nu a putut sa vina ca era cam tarziu si etc. apoi eu dezamagit am plecat ca floarea inapoi, pe drum m-am intalnit ca un prieten care a sunat-o si a iesit mai tarziu si ida dat floarea din partea mea. si-a cerut scuze pe mes ca nu a putut sa iasa si a zis ca i-a placut floarea. problema este ca numai am incredere deloc in mine, dar cand ne-am intalnit nu a mai zis nimic de floare si pare ca de obicei ca o sora se comporta sad. ce credeti nu ma place?

Răspuns Câştigător
| roksy a răspuns:

Ba te place dar ast sa facu u primul pas niste gesturi care s-o impresioneze, fetelor le place baietii indrazneti care i-au fraiele in maini, asa ca invingeti timiditatea si incearca sa fi mai mult in preajma ei sa stii ca conteaza, a si binenteles ca si a dat seama ca o placi dar pentru faptul ca nu face vreau gest asta nu inseamna ca nu iti da vreo sansa succes! fundita?

3 răspunsuri:
| ..somebody.. a răspuns:

Daca nu te placea nu se mai comporta in continuare frumos cu tine ...incerca sa te evite daca nu ii placea situatia. eu cred ca ea inca nu stie ce sa creada. poate nu stie daca esti serios sau nu. si mi s-a intamplat sa plac un baiat dupa ce am vb cu el mult p mess si el sa ma placa pe mine apoi dar cand ne intalneam eu nu dadeam niciun semn pentru ca nu eram sigura de ceea ce simte. incearca mai degraba sa va intalniti numai voi 2 nu in aceleasi imprejurari in care va intalneati inainte sa vada ca s-a schimbat ceva si inceraca sa ii arati ca ceea ce simti tu nu este o joaca ci este ceva in care crezi foarte mult. poate ceva ce ea a asteptat de mult timp.succes! nu lasa totul balta numai din cauza ca nu esti sigur pe ceea ce simte ea pentru ca o sa iti para rau.winking

| EraGGon a răspuns:

Pai cum sa iti spun eu, daca tie iti place de ea du-te si intreab-o daca si ea ii place de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi tu zici ca atunci cand tu ai chemat'o nu a venit, eu de aici inteleg ca nu te place si ca ti'a zis ca floarea e frumoasa doar ca sa nu te simti prost.