| Lulu1987 a întrebat:

Am nevoie de sfaturile voastre.eu sunt intr o relatie de 5 ani cu o fata. dar vara trecuta am cunoscut o fata.care mi a placut. m a cam dat peste cap.am iesit vreo 2-3 saptamani cu ea. dar nimic serios cu ea! dupa nu am mai vb o perioada cu ea, continuandu-i relatia cu actuala iubita.de vreo luna 2 incoace iar am inceput sa vb cu fata de asta vara, pe mess, mesaje...foarte des.eu nu o mai iubesc pe actuala iubita.(asta sa stiti voi)si simt ca ar trebui sa fiu cu fata aia.imi place foarte mult de ea.probabil m am indragostit de ea! dar.acum e problema. ea spune ca nu ma vede decat ca pe un amic in momentul de fata si stie ca eu vb cu ea numai din cauza ca as vrea ceva cu ea mai serios! asadar ce sfaturi aveti pentru mine? ce ar trebui sa fac mai departe? vreau raspunsuri de la oameni care au peste 20 ani frate.Merci!

Răspuns Câştigător
| chocolate_2734 a răspuns:

Stiu ca o sa citesti cu mare interes raspunsul meu dar nu o sa-l iei in seama pentru ca am doar 18 ani laughing parerea mea mea, avand in vedere ca stiu f bine relatia ta cu actuala, este ca :
- daca vrei sa fii corect ar trebui sa te desparti de pr ta pentru ca dragoste de-a sila nu se poate, pe ea o faci sa suferi iar tu pierzi timpu... dar castigi bunuri materiale laughing
-sa continui sa fii profitor, daca ai sange rece big grin
- in leg cu fata asta care iti da batai de cap cred ca ar trebui sa accepti decizia ei si ar trebui sa incerci sa deveniti prieteni asa cum zice ea pentru ca intr-o zi cand poate ea se va razgandi si bineinteles daca tu o mai doresti, va fi mult mai simplu, ea va avea incredere in tine si o sa fiti mai apropiati, daca nu se va razgandi... macar daca tot zici ca o placi asa mult o vei avea lanaga tine mereu ca un prieten.
numai oamnenii slabi renunta, mereu exista alternative!winking

2 răspunsuri:
| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Salut
scuze ca trebuie sa fiu o oaie neagra dar, uite: gandeste-te si tu la fata cu care esti acum! pune-te in locul ei.nu ti-ar placea deloc ca persoana iubita sa nu te mai iubeasca pentru ca a vazut pe altcineva.cum te-ai simti? mai ales ca aveti o relatie de 5 ani! gandeste-te bine ce vrei de la viata. iubirea ta pentru aceasta fata noua este trecatoare,si nu este iubire,este atractie fizica. daca tot nu te razgandesti pe viitor, ai o discutie cu iubita ta actuala, cand ea este dispusa sa iti acorde atentie.si in plus,daca acea fata te considera un amic, nu vad rostul despartirii tale de actuala, pentru o femeie care nu te iubeste!
bafta.ai grija!happy (P.S am 14 ani.dar na. sper ca te-am ajutat)happy

| Mike959 a răspuns:

Salut,in aceasta situatie eu te sfatuiesc sa nu renunti la ceea ce ai pentru o persoana care nici macar nu te vede altfel decat un amic! Ma gandesc ca daca ai 5 ani cu actuala,trebuie sa te merite,sa fie deosebita eu mai stiu, multe lucruri frumoase! Stii acea vorba sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard(mai ales ca din cate inteleg nu o sa o ai), nu merita! Eu asa as face.Bafta