anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un mic-mare sfat, am 17 ani,prietenul meu 19, suntem impreuna de aproape 3 ani, el e a 12-a si face o excursie cu clasa,problema e ca el vrea sa merg cu el.dar eu nu prea vreau,stiind ca acolo o sa fie persoane care ma urasc pina`n maduva oaselor si + fosta lui, precedenta mea happy ce fac? merg? sau stau acasa?

28 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-i spui prietenului ce ne-ai spus nouă!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Din contra ar trebui sa mergi, sa arati ca nu iti pasa de ceilalti care te urasc

| MishikiCrisy a răspuns:

Du-te ca sa le faci in ciuda. happy daca vrei s stai cu iubitul tau du-te si distreaza-te!

| nesuferit a răspuns:

Mergi, doar asa sa le faci in ambitie celor ce te urasc

| neutrino a răspuns:

Locul tau este langa el. In cazul in care nu te duci este bine sa nu ai pretentii.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca este bine, pentru tine si pentru el, sa stai acasa.

| Cristiann25 a răspuns:

Ce te intereseaza pe tine ca nu te place cineva? Nu are vreo legatura.Eu zic sa te duci! Distractie placuta.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Evident trebuie sa mergi! E foarte frumos din partea lui ca te-a invitat si ca ii place atat de mult compania ta. Lasa-i pe ceilalti. daca lui nu ii pasa, tie de ce sa iti pese? Du-te, simte-te bine si mandra de faptul ca te vrea langa el mereu happy. Dsitractie placuta!:*

Răspuns utilizator avertizat
| karsivan a răspuns:

Te duci sigur ca da, lasi loc la altele langa iubitul tau? Te duci pentu el restul sa fie veseli, daca nu te plac este problema lor nu a ta.

| Raiiiisa a răspuns:

Nu te lasa intimidata de niste persoane pentru care scopul in viata este URA.
Acuma este momentul cel mai potrivit sa le arati ca tu si iubitul tau va iubiti mai mult ca niciodata si nimic nu va poate sta in cale.
Cat timp ai sustinere din partea lui,sa nu-ti fie frica de nimic, fosta ramane "fosta", acum tu esti pe primul loc.
Fii pasiva si nu da importanta barfelor.
Pana la urma, cat timp te barfesc, pentru ele esti o persoana foarte importanta.
Excursie placuta:*

| madalinamadu a răspuns:

Eu zic sa mergi, doar mergi pentru el nu pentru persoanele care nu te suporta happy

| caterinasmile a răspuns:

Si care e faza daca sunt si scorpii acolo?
Mergi si fa-le in ciuda! Eu asa as face! Arata ca esti fericita alaturi de iubitul tau si ca totul merge bine.
Si ce daca te barfesc? Oriunde mergi nu ai sa scapi de asta. Cine te cunoaste cu adevarat nu crede aberatiile pe care le spun scorpiile. Simte'te bine! Mereu va fi cineva sa se bage in seama barfind pentru ca prin altceva nu este luat in seama!
Succes!:*

| a răspuns:

Mergi! Fa-le in ciuda fraierelor ce te urmaresc!laughing
Sa te distrezi!tongue

| amalia025 a răspuns:

De ce sa stai acasa? Du-te si nu lasa ca celelalte persoane sa invinga. Trebuie sa ii fii lui alaturi, nu celorlalte persoane, de ce sa il superi pe iubitul tau doar din aceasta cauza? Deci in concluzie nu sta acasa, si du-te in excursie, fii alaturi de el si fale in ciuda acelor persoane. Pa!

| Possible a răspuns (pentru amalia025):

Sunt de acord cu tine.Pur si simplu atitea am auzit vorbind despre mine de la ele, ca daca o sa stau cu ele o zi intreaga am impresia ca-i stric freza macar uneia big grin Fac lucruri inexplicabile, la ore se aseaza cu el, se mai vira sa-l sarute.Eu niciodata nu mam coborit la nivelul lor si nu am vrut sa le arat cit de tare le "IUBESC" eu! ...De asta mi-e frica, ca no sa ma pot abtine.

| amalia025 a răspuns (pentru Possible):

Stii ceva, tu fii o doamna si nu te coborii la nivelul lor de pitzi. El; te iubeste pe tine, ele sunt doar niste needucate dadanduse la el stiind ca are iubita. Si sincer daca nu mai poti rezista la plecare stricai frizura tipei aleia ca sa isi inghita limba si sa nu se mai ia de tine. Fate respectata, stiu ca respectul se castiga si nu impune, dar in cazul lor trebuie sa il impui. Pana la urma tu stii ce este mai bine. Succes!

| adimancool a răspuns:

Pai daca te urasc si te barfesc e logic ca viata ta e mai faina de cat a lorlaughingaasa ca du-te si simte-te ibine cu iubitulbig grin bafta

| 1NoNamer a răspuns:

Un cuvant pentru oamenii astia. HATERS happy

| MikeRelon a răspuns:

Foloseste doua degete.

| ZendayaZendaya a răspuns:

Parerea mea este sa mergi pentru ca o sa vezi lucruri noi ( probabil) si o sa ai sansa sa le faci geloase pe fostele. ( glumesc). Nu te gandi la ele! Incearca sa te prefaci ca nu exista! Bucurate de excursie. Si eventual daca incearca sa iti faca ceva incearca sa te aperi sau sa o spui profei sau iubitului tau, vor sti ei ce sa faca! Sprer ca te-am ajutat! PUP DOOOLCIK.

| Abbey353 a răspuns:

Mergi! Este cel mai bine. Ori cum daca il iubesti si TE iubeste foarte mult, nu va lasa pe nimeni sa se ia de tine. Daca nu mergi si eviti subiectul ar putea crede ca nu ti la el.