Sa-i spui "Poftim,acum nici nu mai vreau sa-mi fii partener la dans!" Glumesc eu,dar chiar ma necajesc,ai numai ghinioane, zau asa! Hai, mai vorbeste cu instructorul si vezi cum te impaci acum!
De ce te jenezi?
Nu-i propui ceva rusinos,asa ca ia-ti inima in dinti,opreste-te in fata lui,saluta-l si spune-i!
Simplu,fara lungi povesti.
Cel mult sa refuze,dar nu-i cere raspunsul pe loc,spune-i ca ai vrea sa se gandeasca la propunerea ta, pana maine, de exemplu!
Bafta!
Nu pot nu am atita putinta ca sa fac asta is foarte rusinoasa!
Pai,tu mori cu rusinea in brate! Lasa mai rusinea, n-o sa te manance nimeni! Hai, curaj!
Nu o pot face! Mai este o problema care ma incurca (Pai el stie ca eu il iubesc)!
Se schimba problema,in cazul asta! Discuta cu altcineva sa-i spuna,cu instructorul de dans, cu diriginta, cu o prietena.Altfel,ramai tot fara partener! Nu stiu, eu i-as spune! Nu-l ceri de barbat, e vorba de un dans!
Da am vb cu instructorul de dans da el a zis ca trebuie sa o fac singura da n-am putinta!
Mai vorbeste o data cu instructorul,spune-i ca tu esti fata si nu poti, sa-i spuna el, altfel NU ai partener!
A cum a mai aparut o problema! M-am certat cu el foarte tare! Ce sa fac?
Ok o sa incerc
Eu sunt zodia berbec iar el e zodia rac ne potrivim sau nu?
Sa-i spui "Poftim,acum nici nu mai vreau sa-mi fii partener la dans!" Glumesc eu,dar chiar ma necajesc,ai numai ghinioane, zau asa! Hai, mai vorbeste cu instructorul si vezi cum te impaci acum!
Da nu sunt chiar asa de deschisa la amele!
Pascaru_Marian_1999_62qZ întreabă:
Anonim519 întreabă: