| Catalincic a întrebat:

Am nevoie de un partener de dansuri si mi-am gasit unul dar nu stiu cum sa-i zic! Poate ma ajuta cineva va rog frumos!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa-i spui "Poftim,acum nici nu mai vreau sa-mi fii partener la dans!" Glumesc eu,dar chiar ma necajesc,ai numai ghinioane, zau asa! Hai, mai vorbeste cu instructorul si vezi cum te impaci acum!

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce te jenezi?
Nu-i propui ceva rusinos,asa ca ia-ti inima in dinti,opreste-te in fata lui,saluta-l si spune-i!
Simplu,fara lungi povesti.
Cel mult sa refuze,dar nu-i cere raspunsul pe loc,spune-i ca ai vrea sa se gandeasca la propunerea ta, pana maine, de exemplu!
Bafta!

| Catalincic explică (pentru greece12):

Nu pot nu am atita putinta ca sa fac asta is foarte rusinoasa!

| greece12 a răspuns (pentru Catalincic):

Pai,tu mori cu rusinea in brate! Lasa mai rusinea, n-o sa te manance nimeni! Hai, curaj!

Nu o pot face! Mai este o problema care ma incurca (Pai el stie ca eu il iubesc)!

Se schimba problema,in cazul asta! Discuta cu altcineva sa-i spuna,cu instructorul de dans, cu diriginta, cu o prietena.Altfel,ramai tot fara partener! Nu stiu, eu i-as spune! Nu-l ceri de barbat, e vorba de un dans!

Da am vb cu instructorul de dans da el a zis ca trebuie sa o fac singura da n-am putinta!

Mai vorbeste o data cu instructorul,spune-i ca tu esti fata si nu poti, sa-i spuna el, altfel NU ai partener!

A cum a mai aparut o problema! M-am certat cu el foarte tare! Ce sa fac?

Ok o sa incerc

| Catalincic explică (pentru Catalincic):

Eu sunt zodia berbec iar el e zodia rac ne potrivim sau nu?

Sa-i spui "Poftim,acum nici nu mai vreau sa-mi fii partener la dans!" Glumesc eu,dar chiar ma necajesc,ai numai ghinioane, zau asa! Hai, mai vorbeste cu instructorul si vezi cum te impaci acum!

| alexandra20fs a răspuns:

Spune-i simplu si direct ca vrei sa fie partenerul tau.

| Catalincic explică (pentru alexandra20fs):

Da nu sunt chiar asa de deschisa la amele!