| Good Cat a întrebat:

Am nevoie de un pic de ajutor in materie de dragoste... dupa cum unii din voi poate ca a-ti vazut, nu ma prea pricep la capitolul asta - mai ales in a da sfaturi la acest capitol.
Sa incep : este vorba de o amica care are o relatie de vreo jumatate de an cu un tip copilaros, crescut in puf si posesiv. Tipa s-a saturat de ' fitele' iubitului ei si nu stie cum sa il lase sau cum sa il faca pe el sa o lase pentru ca de fiecare data cand se cearta el plange si din astea.
Ii este frica ca daca il va parasii va face o tampenie si in plus crede ca se va face de ras intre prieteni si cunostinte pentru ca parintii se cunosc intre ei si se inteleg foarte bine.
Ce sa ii spun, cum s-o ajut, dati-mi vreo idee de despartire sa i-o spun sau ceva...
Am incercat in mai multe feluri sa ii explic dar v-am zis nu ma pricep la categoria iubire.

6 răspunsuri:
| nicol20 a răspuns:

Pur si simplu sa vb cu el si sa ii spuna ori se schimba ori se despartesc si spune-i prietenei tale ca el joaca teatru sa nu il bage in seama sa fie tare pe pozitie

| darrio2007 a răspuns:

Cati ani are baiatul? Poate inca este baiatul mamei?

| 16.laura.16 a răspuns:

Trebuie sa-l asigure ca, chiar daca nu vor mai fii impreuna, ei vor ramane prieteni. Si atunci ruptura s-ar putea face mai usor.

| eugem35 a răspuns:

Sa caute altu mai bun sau pe tine de3 ce nu

| doc a răspuns:

Singuru lucru folositor cand vrei sa te desparti de o persoana cum e el e sa-l enervezi si asa stii sigur ca nu isi va pune capat zilelor laughing(mie mi se pare o prostie, stiu sigur ca oricum nu va face asta dar in fine). Sa incerece sa-i raneasca orgoliul, sa-l judece in fata prietenilor lui, pe scurt sa se joace putin dea sclavul si stapanul in care ea sa fie stapanul si atunci el singur o sa puna capat relatiei. Sau si mai simplu, pur si simplu sa-l insele si sa se asigure ca el vede sau afla despre asta dar subtil.

| youandme_1520 a răspuns:

Pai spune-i sa ia o pauza si oricum raman prieten sar sa incerce sa nu fie dura si sa nul raneasca "sentimental"