Fiindca ultima sangerare menstruala a inceput in data de 13.06 si actul sexual a avut loc in data de 18.06, adica in cea de a 6-a zi a ciclului menstrual, se poate aprecia ca formarea sarcinii in acel moment era practic IMPOSIBILA dintr-un motive cat se poate de obiectiv si anume : sexul fiind protejat, sperma NU a ajuns in vagin si de asemenea si datorita faptului ca in a 6-a zi a ciclului menstrual, chiar si in cazul in care sperma ajunge in vagin, atat posibilitatea cat mai ales probabilitatea sa se formeze sarcina este extrem de mica, de numai 2-3%, dar si aceasta posibilitate se poate intampla numai daca sunt intrunite anumite conditii strict obligatorii.
Citeste cu atentie urmatorul raspuns in care exista explicatiile si precizarile privind posibilitatea formarii sarcinii in urma unui sex intretinut in perioada si conditiile prezentate in intrebarea ta.
POSIBILITATEA SI/SAU PROBABILITATEA SA SE POATA FORMA SARCINA IN PRIMELE 7-8 ZILE ALE CICLULUI MENSTRUAL
-- Daca in mod cert/sigur sperma NU ajunge in vagin, in acel caz formarea sarcinii devine imposibila indiferent in ce moment al ciclului menstrual este intretinut actul sexual.
-- Daca sexul este intretinut in timpul zilelor de menstruatie, in acel caz poate sa existe si situatia in care apare posibilitatea de a se forma sarcina, insa o asemenea situatie poate sa apara asa cum am amintit : numai daca sexul s-a terminat cu ejacularea spermei in vagin, in cazul unui sex intretinut in a 4-a, 5-a sau a 6-a zi de menstruatie sau in una din zilele imediat urmatoare/de dupa terminarea sangerarii menstruale. Dar aceasta posibilitate poate sa existe numai in cazul in care : ciclul menstrual este ori foarte dereglat, sau este un ciclu de tip regulat insa foarte scurt.
Rezulta ca posibilitatea reala de formare a sarcinii in urma unui sex intretinut in cea de a 3-a, 4-a, 5-a sau a 6-a zi a ciclului menstrual (numarat fata de prima zi de menstruatie) se poate intampla NUMAI in cazul in care LUNGIMEA ca numar de zile a ciclului este de 21, 22, sau 23 de zile. Este determinat stiintific si medical ca OVULUL este eliberat cu 14 zile inainte de ultima zi a ciclului, astfel ca OVULATIA se produce CEL MAI REPEDE POSIBIL :
-- in cea de a 7-a zi a ciclului de 21 de zile,
-- in cea de a 8-a zi a ciclului de 22 de zile,
-- in cea de a 9-a zi a ciclului de 23 de zile.
Ca atare, rezulta ca in cazurile in care ciclul menstrual este unul foarte scurt, de 21 sau 22 de zile, doar in acel caz/acea situatie, PERIOADA FERTILA poate sa inceapa in caz exceptional/extrem de rar chiar de prin a 3-a sau a 4-a zi de menstruatie/a ciclului. Fiindca este stabilit stiintific si medical ca spermatozoizii dupa ce ajung in vagin pot supravietui in jur de 3 zile, uneori chiar 4 zile si in mod exceptional pana la 5 zile, reiese ca uneori sunt capabili sa fecundeze ovulul care va apare in a 7-a sau a 8-a zi a ciclului. Multa sanatate!
Stai liniștită că nu există nici cea mai minimă șansă să fi însărcinată mai ales în felul ăsta, sânii ți s-au întărit din cauză că se apropie următoarea perioadă de menstruație și este normal, cât despre faza cu mersul des la toaleta cauze pot fi multe dar în nici un caz ceea ce crezi tu...
Nu.
Șansele sunt extrem de mici sau inexistente
Spermatozoizi nu rezista la contactul cu pielea sau apa.
AlexEjmecheru întreabă: