Posibil să îți întârzie pentru ca ai luat 2 pastile la un interval scurt, se ia odată pe an tu ai luat 2 în 2 luni, fă un test de sarcină să fi sigură dar cel mai probabil este o dereglare
Probabil este o dereglare pentru ca ai luat 2 pastile in 2 luni, este indicat 1 pe an, iti distrugi corpul daca testul iese negativ nu ai motiv de îngrijorare
Pai. lucrurile stau cam asa:
Prima pilula a fost luata in faza foliculara, a fost amanata ovulatia, de aici si intarzierea de 2-3 zile.
A doua pilula a luat-o in faza luteala, sangerarile incepute dupa administrare demonstreaza acest lucru.
Acum daca luam in calcul tot ce ai spus tu aici, prima menstruatie dupa calculele mele ar trebui sa fie intre 10 si 28 aprilie ( intervalul este foarte larg pentru ca nu stim exact si despre ce tip de pastila este vorba, sunt si ele diferite)
Din punctul meu de vedere in orice caz nu este vorba de o sarcina si nici de intarziere, asteptati si o sa vina menstruatia.
Cat despre astia de zic ca distruge nu stiu ce pilula aia si ca trebuie odata pe an, este un mit raspandit dar este doar un mit.
Desigur, nu trebuie folosita asa aiurea, este scumpa in primul rand si nu este la fel de eficienta precum anticonceptionalele zilnice.
Va recomand sa gasiti o metoda anticonceptionala mai eficienta daca nu doriti sa folositi prezervativ