| AncaMaria7 a întrebat:

Am nevoie de un răspuns rapid, va rog!
Sunt îngrijorata deoarece eu cu prietenul meu am facut sex oral, prima data terminând el iar după un pauza scurta, de vreo 15 sau 20 de minute, in care el s-a schimbat si s-a spălat pe mâini cu sapun de doua ori la intervale diferite de timp, mi-a făcut mie sex oral cu penetrare cu degetele (care a fost de scurta durata). As vrea sa știu, sunt șanse sa rămân însărcinată?
Tin sa precizez ca eram in perioada ovulației.

Răspuns Câştigător
| Educatiasexuala a răspuns:

Spermatozoizi sunt foarte sensibili la temperaturi mici/mari, la săpun, la aer. Si mor în câteva minute în afara corpului. Deci nu trebuie să îți faci grijă de o sarcină? /Dr. Beatrice

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci tu intrebi daca ai fi putut sa ramai insarcinata, de la sexul oral? Evident ca nu... Nu s-ar presupune sa stiti aceste lucruri, inainte sa faceti orice... act sexual?

| Emilian65 a răspuns:

Daca s-a spalat cu apa si sapun in urma sexului oral facut a doua oara nu poti sa ramai gravida.

| Sofer a răspuns:

Nu ramai însărcinată prin sex oral.

| JustStitch a răspuns:

Daca nu ați facit sex normal, vaginal si nu și-a dat drumul in tine nu ai cum sa rămâi însărcinată de la sex oral. O zi frumoasă îți doresc!

| popik50 a răspuns:

Daca s-a spalat pe maini si ti-a bagat degetele in p...a, nu poti ramane insarcinata. Sa fim seriosi, nu se ramane asa de usor insarcinata. E nevoie de penetrare, de ejaculare acolo si tu sa fii in perioada fertila. Altfen se exclude o posibila sarcina