| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent! Am 17 ani si nu am avut niciodata o relatie cu o fata.Niciodata nu m-am pupat pe buze,tinut de mana sau altele, dar infine..Acuma am sa am o relatie dar problema este ca nu stiu sa sarut deloc si imi este foarte teama ca voi da in bara si fata va rade de mine,mai ales cu se saruta in ziua de azi french, buza si ce mai este.Deci este simplu sa saruti? Vine totul de la sine? trebuie sa am o pozitie adecvata a capului etc? Daca ma saruta fata am sa imit ceea ce face si pun in practica atunci? Puteti sa imi dati informatii despre cum se saruta, tutorial sau video ceva? Multumesc-Dau funda

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai timp esti inca tanar

| Emilian65 a răspuns:

Daca tu nu stii sa saruti, lasa-te pe mana fetei ca te invata ea sa saruti. Daca nici ea nu stie sa sarute, atunci luati-o incet, ca totul se invata fara prea multa experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un mic sfat, nu tine capul drept ca al ei pentru ca o sa dati nas in nas si nu e bine. tine capul putin intr.o parte fata de al ei. restul vine de la sine

ps, si in caz de rade iti dau alt sfat. las-o dracu. daca e una "experta" care face misto de altul e clar ca e matura cat o maimuta si ar trebui sa cauti o fata calumea, inca nu au disparut toate laughing. cica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

spune-i adevărul, e cel mai bine. așa nu mai trebuie să stai cu grijă că nu o să te descurci și restul. dacă chiar te place, te înțelege. baftă la pupat big grin

| lavanderly21 a răspuns:

Well,stiu cum te simti.
Emotii, sa nu iasa rau..si chestii.
In Genealtotul vine de la sine,inventezi Pe Moment. Dar daca vrei sa o saruti french, mai întâi asigura-te ca ti-ai inghitit saliva, pentru ca, daca aceasta e in surplus, sărutul poate fi intr-un fel nasol...
Apoi..ca sa nu dai nas in nas cu ea, lasa.ti capul usor pe-o parte, priveste-o in ochi, si lasa-ti buzele sa-si faca treaba. Daca esti mai timid, incepee mai întâi s-o tii de mana..mai ales ca acum e toamna, si e frig, deci incalzeste-i tu mâinile. Poti s-o imbratisezi.
Adica nici eu nu am crezut ca o sa ma descurc...dar a venit de la sine.
Succes; )

| alinnax3 a răspuns:

Buna! Nu-ti trebuie tutoriale pentru primul sarut..Totul vine de la sine, trebuie sa ai incredere in tine! Pur si simplu o pupi pe gura, cu gura usor deschisa, daca ma intelegi.O sa vina totul de la sine, o sa vezi..si oricum, daca ai neaparat nevoie cauta "kiss" pe youtube si gasesti, sau.te poti uita la filme de dragoste..Bafta! Ai incredere in tine! Si daca vei gresi, putin probabil, nu ai cu ce, doar sa nu dati cap in cap, ai grija..si daca ea se va lua de tine sau ceva de genul, nu e potrivita pentru tine happy. Sper ca te-am ajutat!