anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns URGENT! eu sunt in clasa a 7a si imi place un baiat care e in a 5a si el ma place pe mine! vreau sa va spuneti parerea credeti ca este diferenta mare? as face o greseala daca as fi cu el? FUNDA MARE la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| jasmine73 a răspuns:

Asculta:fetele se dezvolta mai repede decat baietii, ma refer la modul de a gandi, este vorba de varsta pana in 15 ani, apoi recupereaza si baietii in modul de a gandi, deci ai inteles, daca vrei sa nu suferi dintr-o astfel de relatie gaseste pe cineva mai mare decat tine cu minim un an, ideal ar fi cu doi ani mai mare, succes

6 răspunsuri:
| doinitza12 a răspuns:

Pai as spune nu. doar in cazu c nu te deranjeaza ce spun cei din jur

| ame93 a răspuns:

Fara suparare da mai bine uita-te si tu dupa unu macar de varsta ta...sa gandeasca ca tine. ce asteptari ai de la el? ca e 5a...

| LadyM_7443 a răspuns:

Wtf? Sunt doar 2 ani. Daca il placi si el te place, de ce nu? Tu asculti ce spune lumea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Soţia mea este mai mare ca mine cu 2 ani şi avem doi băieţi minunaţi. Nu cred ca este vreo problemă. Oricum, dacă ai un prieten nu înseamna ca o sa fie şi partenerul tău de viată. Important este sa te simţi în largul tău şi sa te distrezi minunat.

| Madalina_4152 a răspuns:

Pai eu zic ca nu e diferenta mare doar ca sa nu fie diferenta mare la inaltime ca ar arata cam ciudat. dar daca nu e eu zic ca ar fi bine.noroc

| iceshock a răspuns:

Daca-ti faci un prieten fa-ti de varsta ta sau mai mare.