| alex_4333 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns! Vineri seara m-am imbatat si am facut sex neprotejat cu prietena mea, nu m-am terminat in ea, dar imi e tare frica sa nu fie insarcinata.
Cum imi dau seama ca totul e in regula si nu e gravida?

Răspuns Câştigător
| cali999 a răspuns:

Buna Alex asteapta 3 saptamani si dupa care puteti face un test de sarcina acum e prea repede fapta e facuta asa ca nu va ramane decat sa astepti putin multa bafta salut

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Vprbesti cu ea sa faca un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna alex! eu zic sa o duci la un control ca sa fii sigur

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cum sa-ti dai seama acum. Lucrurile sunt consumate, veti vedea cam peste 3 saptamani daca veti fi parinti. Dupa 21 de zile de la contact, ea va face un test de sarcina din prima urina de dimineata pe care apoi il va repeta dupa inca 3 zile. Daca vreti sa aflati mai repede, se poate sa faca o analiza numita gonadotrofina corionica umana, cam la 15 zile de la contactul sexual. Controlul ginecologic poate confirma o sarcina, la minim 5 saptamani de la conceptie, deci mai dureaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faca un test de sarcina, trebuia sa va ganditi la consecinte. big grin Bafta. love struck

| alex_4333 explică:

Brigaela ma sperii. nici nu ma gandesc sa fiu parinte de la 18 ani... doamne fereste!
@ alii, dupa cateva sticle de bere, numai la consecinte nu ma gandeam eu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca orice om normal, ori isi doreste sa fie parinte, ori face sex numai protejat.