| wizzardspin a întrebat:

Am Nevoie de un sfat...2 fete ma plac. Una e urata si foarte despeapta si una e foarte frumoasa(blonda)dar nu la fel de desteapta ca urata.Pe care sa o aleg? va rog sugestii

Răspuns Câştigător
| DyTz@ a răspuns:

Alegeo pe cea care iti place tie si crezi ca cu adevarat te place

35 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Alege "despeapta". Blonda, are prea multi curtezani.

| TitiDrLove a răspuns:

Eu zic sa o alegi pe acea fata langa care te simti bine.pe aceea fata care te iubeste cu adevarat si langa care stii sigur ca va fi bine!

Degeaba esti frumoasa daca esti proasta de o dai in balti.deci nu trebuie fizicul pus pe primul loc.ci mentalitatea, caracterul! Asta nu inseamna ca vei lua pe cineva fara nas/ochi.chiar de nu e vina lor ca e asa.
Dar totusi.nu pune pe primul loc fizicul.ciu sentimentele.mentalitatea. si multe alte calitati care nu tin de aspectul fizic!

| ELLSSA a răspuns:

Si Betty cea urata s-a transformat in frumoasa desteaptahappy
Alegerea iti apartinehappy

| adi4ever a răspuns:

Si una e foarte frumoasa(blonda) si ...proasta,nu?

| boboletzo a răspuns:

Care iti place mai mult...ia-olaughing)

| yhsay a răspuns:

Lol, daca o tipa e blonda e automat frumoasa?

http://facebookcraze.com/......k_rape.jpg

| Eღilia62 a răspuns:

Pe amandoua!

| ZaKid a răspuns:

Cea frumoasa... evidentstraight face
La 30 de ani o sa stai cu o "urata langa tine"?

| hahaha a răspuns:

Nu o alege pe blonda, si nici pe urata. era grav daca era una, si blonda si urata, atunci erai in rahat.

| yulyanna a răspuns:

Mai bine iubesti pe cineva urata si desteapta decat una frumoasa si proastahappy
dar faci cum spune inima ta, nu cum spune lumea

| ReiVaN a răspuns:

Euas alege`o pe cea frumoasa:X:X

| Smile94 a răspuns:

iti zic ca mai bine p cea frumoasa, chiar daca e un pic mai loser, macar nu te vei simti jenat cand o vei saruta sau o vei lua de manawinking

| Alexutaa a răspuns:

Daca stai si te gandesti bine frumusetea e cam trecatoare, logic vorbind. Asta depinde de tine, ceea ce apreciezi intr-adevar la o fata : fizicul SAU mentalitatea. Nu cred ca e in stare cineva sa decida in locul tau. Nu-ti stie gusturile lumea.

| nicoletutza_6255 a răspuns:

Pai care crezi ca te atrage mai mult...

| EUUUUUUUUUUUUUUUUU a răspuns:

laughing aoooleu. ma dupa mine pe cea blonda. ce sa faci cu o tocilara? laughing gandeste si tu. hai bafta

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Alege pe care o placi cu toata inima.

| Petre a răspuns:

Eu aş alege-o pe cea care este genul meu. Şi, noi băieţii să gândim cu capu' de pe umeri, nu cu picioarele sau cu p (ştiu eu cu ce).

| MiCuTzZa a răspuns:

Pe cea frumoasa big grin ca tu pe linga ea sa pari deshtept :d

| DreamAutopsy a răspuns:

Păi laughing
Normal că ești atras de cea frumoasă (nu știu de ce niciodată n-am suportat blondele)
Eu zic că ai nevoie de cineva cu care să poți vorbi, să te înțelega chatterbox
Și oricum blonda dacă e frumoasă și cu 2 neuroni nu va sta mult cu tine, își găsește pe altul.
Ascultă-ți inimawinking

| Krauser a răspuns:

Dupa avatar clar cea blondalaughing.

| Krauser a răspuns:

Ma refer la melodiile trupei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege cu inima. ca daca alegi cu capu`e clar cine ii castigatoarea : BLONDA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ii sa iesi in zile diferite [evident] cu fiecare din ele si vezi care iti place mai mult sau cu care te intelegi bine [cum ziceam,alege cu cap, nu cu ochii, nu cu mintea] laughing

| CrowUp a răspuns:

Salut,wizzardspin!

Si eu in trecut m-am confruntat astfel, dar una era foarte desteapta si bogata dar urata cat sorcova, si fitioasa si in toate felurile! Dar era una la fel bogata frumoasa dar nici chiar asa de desteapta.Era modesta, si foarte bine educata.Eu as fii ales-o pe prima dar era foarte fitoasa si cam toti baietii o urau.
Am ales-o in final pe a 2 a, si inca mai sunt cu ea, si nu regret!

Sper sa intelegi mesajul din aceasta intamplare.

| BiaaMikaleson a răspuns:

Ascultati inima.

| MrPortocalaVorbitoare a răspuns:

Pe blonda dar dace e fooooooooaaaaarrrrteeee proasta pe nicuna!

| KillSuckers a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui s-o alegi pe nici una pentru ca daca ai alege-o pe ce urata i-ai frange inima celei frumoasa iar daca ai alege-o pe cea frumoasa iai frange inima celei urate.Dar eu iti dau doar un sfathappy. Alege cu inima nu cu capulhappy

| GeOrGy2110 a răspuns:

Daca ar fi sa te iau cu romane de dragoste a-si spune "sa alegi cu inica". daca a-si fi baiat a-si alege-o pe blonda (ca in zilele noastre nu e nimic anormal sa iesi cu o blonda proasta), dar ca sa fiu cinstita nu o aleg pe nici una. Sigur vor mai fi si altele

| sw33tLilleVampire a răspuns:

P aia frumoasa ca inteligenta e km inutila in ziua de azi