Eu zic sa o alegi pe acea fata langa care te simti bine.pe aceea fata care te iubeste cu adevarat si langa care stii sigur ca va fi bine!
Degeaba esti frumoasa daca esti proasta de o dai in balti.deci nu trebuie fizicul pus pe primul loc.ci mentalitatea, caracterul! Asta nu inseamna ca vei lua pe cineva fara nas/ochi.chiar de nu e vina lor ca e asa.
Dar totusi.nu pune pe primul loc fizicul.ciu sentimentele.mentalitatea. si multe alte calitati care nu tin de aspectul fizic!
Lol, daca o tipa e blonda e automat frumoasa?
http://facebookcraze.com/......k_rape.jpg
Nu o alege pe blonda, si nici pe urata. era grav daca era una, si blonda si urata, atunci erai in rahat.
Mai bine iubesti pe cineva urata si desteapta decat una frumoasa si proasta
dar faci cum spune inima ta, nu cum spune lumea
iti zic ca mai bine p cea frumoasa, chiar daca e un pic mai , macar nu te vei simti jenat cand o vei saruta sau o vei lua de mana
Daca stai si te gandesti bine frumusetea e cam trecatoare, logic vorbind. Asta depinde de tine, ceea ce apreciezi intr-adevar la o fata : fizicul SAU mentalitatea. Nu cred ca e in stare cineva sa decida in locul tau. Nu-ti stie gusturile lumea.
aoooleu. ma dupa mine pe cea blonda. ce sa faci cu o tocilara? gandeste si tu. hai bafta
Eu aş alege-o pe cea care este genul meu. Şi, noi băieţii să gândim cu capu' de pe umeri, nu cu picioarele sau cu p (ştiu eu cu ce).
Păi
Normal că ești atras de cea frumoasă (nu știu de ce niciodată n-am suportat blondele)
Eu zic că ai nevoie de cineva cu care să poți vorbi, să te înțelega
Și oricum blonda dacă e frumoasă și cu 2 neuroni nu va sta mult cu tine, își găsește pe altul.
Ascultă-ți inima
Salut,wizzardspin!
Si eu in trecut m-am confruntat astfel, dar una era foarte desteapta si bogata dar urata cat sorcova, si fitioasa si in toate felurile! Dar era una la fel bogata frumoasa dar nici chiar asa de desteapta.Era modesta, si foarte bine educata.Eu as fii ales-o pe prima dar era foarte fitoasa si cam toti baietii o urau.
Am ales-o in final pe a 2 a, si inca mai sunt cu ea, si nu regret!
Sper sa intelegi mesajul din aceasta intamplare.
Eu cred ca nu ar trebui s-o alegi pe nici una pentru ca daca ai alege-o pe ce urata i-ai frange inima celei frumoasa iar daca ai alege-o pe cea frumoasa iai frange inima celei urate.Dar eu iti dau doar un sfat. Alege cu inima nu cu capul
Daca ar fi sa te iau cu romane de dragoste a-si spune "sa alegi cu inica". daca a-si fi baiat a-si alege-o pe blonda (ca in zilele noastre nu e nimic anormal sa iesi cu o blonda proasta), dar ca sa fiu cinstita nu o aleg pe nici una. Sigur vor mai fi si altele
anonim_4396 întreabă: