La 18 ani, imi aduc aminte ca nu stiam ce vroiam. La 18 ani iubesti, si vrei si libertate. Stresat? el? ha, ha, el daca a facut afirmatia asta a facut-o sa se dea mare, caci asa suntem toti. Dar ne place cand ne cauta o fata.
Ai 15, ii greu sa pierzi, dar, doar pierzand acumulezi experienta. Ar trebui sa nu insisti prea mult. Inteleg ca ti la el, si este normal si frumos. Dar daca vezi ca el nu face nimic, atunci nu fa nici tu.
Ignora-l o perioada, si fa-l sa te caute el.
Iar daca vrei sa il faci gelos, sa iti dau cateva ponturi.
- incearca sa te imbraci mai provocator.
-etaleaza-ti feminitatea ( doar ca nu stiu cum arati )
- incearca sa iesi cu un coleg prin anturajul lui ( asta o sa-l omoare )iar la coleg nici nu trebuie sa ii spui.
Bafta, iar daca vezi ca nu merge, baga-ti picioarele, sunt multi altii, care vor sti sa te aprecieze.
Esti prea copila, se vede din ceea ce scrii. El la 18 ani e inca un adolescent, usor nesigur, bulversat, imatur, iar tu esti foarte copilaroasa si practic va lipseste maturitatea din relatie. Nu face nimic, lasa timpu sa treaca, incet-incet lucrurile se vor lamuri. Nu te grabi in alta relatie, mai asteapta 2-3 ani, o sa te mai maturizezi si tu, vei vedea lucrurile cu alti ochi, o sa-si mai clarifice si el pozitia si veti vedea in timp daca relatia merita reluata sau nu. Te grabesti foarte mult, arzi etapele si ai de suferit din asta. Uite, nu te mai gandi deloc la ce sa faci sa fii cu el, lasa timpul doar sa curga, o mica perioada de timp (sa zicem 8 luni). Apoi evalueaza cu calm perioada trecuta: ce s-a intamplat cu sentimentele tale? Dar el, ce ai simtit din partea lui? Vei vedea atunci ca lucrurile vor tinde sa se clarifice un pic.
18 ani... e o varsta in care nu prea sti ce vrei.Incearca sa-l uiti face asa doar ca sa te amageasca, incearca sa iesi si cu alti baieti.Mult noroc
Daca il iubesti cum spui trebuie sa il lasi sa isi clarifice sentimentele pentru tine, si lupta cu toata fiinta ta pentru acesta prietenie, deoarece prima dragoste nu se uita niciodata.
Este adevarat ca,,, fetele,, sunt mai,, dezvoltate,,, dar esti prea mica, acum, pentru el.Peste 3 ani se va schimba situatia, atunci vei fi tu in avantaj, nu el.Asteapta si nu pune la inima...
Incerca ca, indiferent cu ce alt baiat vei mai vorbii, sa nu il intrebi,, ce ai simtit,,, fi mai,, calma,,, nu mai analiza orice gest al oricarei persoane, nimeni nu este perfect.
Timoul le,, face,, pe toate, astepta timoul tau.
Renunță. indiferenta doare asa ca fi indiferenta. în plus tu nu îl iubești ești îndrăgostita de el știu e naspa primul iubit...pare ca nu ai sa mai iubești niciodată și ca el e jumătatea ta. Știu pare imposibil dar renunță fi indiferenta fata de el și dacă chiar ii place de tine va simți răceala asta și v-a acționa într-un fel. Ai toata viata înainte profita ieși și cu alți nu sta și plânge urmele unui băiat care nu te merita.INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE.
Eu una am 17 ani . Tu ai 15. E prea frumoasa varsta asta sincer :X.Nu merita sa stai dupa nici un baiat. pana la urma daca tine si el la tine macar cat tii tu cu siguranta te v-a cauta el. Eu una nu am avut relatii mai lungi de 3 luni...(Cred ca pur si simplu nu mi-am gasit persoana potrivita), iar ultima a durat doar 2 luni.Desi dintre toti prietenii la el am tinut cel mai mult. s-a terminat(DAR INCA TIN LA EL) (sper cu timpul sa trec complet peste el, dar ramanem prieteni bineinteles)e foarte aiurea cand iti faci planuri cu cineva pe urma gata.(PAUZA)ATA ETE Tre sa mergi ai departe.sa inveti cate ceva din fiecare relatie. Dar sa stii cand trebuie sa pui punct unei etape din viata ta. Pup