Hei dar tu nu gresesti cu nimic si sa nu te schimbi niciodata pentru ca desi sunt putine fetele care apreciaza baietii ca tine inca exista. Si eu am un iubit exact ca tine si nu pot sa-mi dau seama cum poate o fata sa nu pretuiasca un asemenea baiat ci din contra, sa zica ca nu te iubeste. Poate daca te-ai purta ca fostul ar fi si ea multumita. Nu stiu ce sa zic dar totusi ma gandesc ca sunt atatea fete care au nevoie de un baiat ca tine si tu stai langa o fata care nu are nevoie. Mai bine o lasi pentru ca daca pana acum nu te-a iubit nici nu o va face. Eu dupa 9 luni imi iubeam iubitul mai mult ca orice si nici macar sa-l amenint ca-l parasesc pentru fostul nu il amenintam desi si eu il iubisem pe fostul. Totul depinde numai de ea pentru ca tu dupa cum imi dau seama ai facut tot ce ti-a stat in putinta. Parerea mea este sa iti cauti o fata care sa te merite cu adevarat si sa o lasi sa stea cu fostul sau cu cine vrea ea pentru ca mai tarziu ea va regreta. Numai bine si iti doresc sa faci o alegere buna!
Dupa cum a zis si ea, daca nu a simtit nimic, nu cred ca o sa simta in urmatoarele zile cat o sa mai fiti impreuna. Eu zic sa o intrebi serios ce vrea de la viata si apoi decizi. Ca poate ea vrea, dar nu simte. Si mai bine va despartiti decat sa fiti impreuna `doar de dragul de a fi. Bafta!
Amenint-o si tu ca te desparti de ea, si iti va aprecia adevarata valoare sau ca sa nu fii prea dur nu o baga in seama o perioada mai lunga de timp.Si daca vine vorba despre subiectul,,Relatie,, Spune-i ce ai pe sufer si prin ce ai trecut. Daca te iubeste va intelege, sau in cel mai rau gaz v-a incerca sa te inteleaga.Succes.