Esti un pic cam micuta dupa parerea mea.Ar trebui sa nu te grabesti! Mai bine mai documenteaza-te mai invata, mai citeste despre acest pas, Chiar si pe net gasesti chestii interesante daca nu ai curaj sa discuti cu parintii tai desi logic ar fi cu ei sa discutii asta... Bafta totusi.
Multi intreaba pe aici la ce varsta e ok sa faci sex. Si eu zic ca e ok la varsta la care esti capabil/a sa iti asumi consecintele unui act sexual. Este mai mult decat clar ca tu nu esti capabila de asa ceva, deci sexul ar trebui sa iasa din discutie.
Tu decizi daca ai sau nu incredere in el, aici nu te poti lua dupa noi. La partea cu sexul nu mai conteaza varsta in ziua de azi, dar nu trebuie sa faci asta fiindca vrea el, doar daca si tu vrei. Si nu cred ca e ok ca v-ati stabilit o data fixa in care sa faceti asta. Trebuie sa vina spontan. Daca nu e spontan nici tu nu poti sti exact daca vrei sa faci asta
Eu la 14 ani nu știam cum dq să iau și eu o notă decentă la e.n. + să trec clasa și voi vă fwteți. asta viață coaye
De trecut clasa o trec nu e problema si la e.n. m-am descurcat foarte bine
Nu trebuie sa te oblige nimeni sa faci sex. Corpul tău încă nu e destul de dezvoltat. Vârstă legista pentru a face sex e de la 15 ani
Sunt sigura ca nu va spune. Am aceeași problema. Dar dacă te simți pregătită fa-o. Nu ar avea motiv sa spune decât sa se laude și dacă se lauda înseamnă ca ai fost o partida buna. Și persoanele din jur o sa se atașeze de tine pentru ca suntem o generați la care copii cer întrebări de la alte persoane. Așa ca eu te sfătuiesc sa o faci dacă îți dorești ăsta. Bafta!
Mario1996 întreabă: