Cel cu care te-ai sarutat e un nesimtit care profita de slabiciunea ta, si de lipsa de afectiune de care esti dependenta deoarece nu ai un tata sau un frate atent cu tine in familia ta, iar cat despre cel din alt judet oricum mai devreme sau mai tarziu o sa te desparti de el, asa ca ramai cu cel din alt judet, probabilitatea sa te faca sa suferi curand e mai mica decat a celui care te saruta fara jena si fara sa tine cont de circumstantele si inprejurari
Sa iti zic o chestie,nu exista "greseala" in ce descrii tu, nu poti da vina pe soarta pentru prostiile pe care le faci, macar nu-l tine de fraier pe ala din alt judet
Fa o pauza cu sarutarile alea, vreo 10 zile,sa realizezi singura ce simti si ce vrei.
Vei realiza ce iti lipseste mai mult,baiatul din alt judet sau cel cu sarutarile.
Nu mai continua oricum,situatia asta nesanatoasa.
Hotaraste-te, ori alba, ori neagra.Cu amandoi, te pui singura in cea mai destrabalata postura.N-o lungi!
Nu imi trebuie nici o pauza tocmai am obs ca am facut cea ce am facut deoarece cel din alt judet ma suna o data pe zi si atunci pe la ora 11 nu ma simt bine in relatia cu cel din alt judet si sincer cred ca mi-ar fi mai bine singura decat cu el