Asteapta saptamana care vine sa vezi atunci daca iti ofera din nou acea invitatie, eu cred ca din moment ce te a anuntat ieri ca ramane pe saptamana viitoare asa e te va anunta atunci cand si unde.si nu trebuie sa te chinui sa l cuceresti.fii cat mai naturata, naturaletea e cea mai atragatoare pentru un baiat. daca te place te place asa cum esti nu trebuie sa porti masca. daca nu sunt destui baieti in lumea asta.nu te grabi. daca e sa fie al tau va fi daca nu asta e vine altu.si nu te grabi sa pui prea mult suflet din prima zi, vezi ce vrea si daca te merita lasa l pe el sa faca primul pas.ca e baiat.lasa l sa te cucereasca
Te-ai gandit poate ca el nu a mai pomenit nimic din acelasi motiv? Sa nu fie insistent? In ceea ce priveste ademenitul eu cred ca cel mai bine ar fi sa te comporti normal.nici sa pari indiferenta si nici insistenta.Intre timp mai vorbiti sa-l cunosti mai bine.Totusi il stii doar de pe net.
Te-ai gandit poate ca el nu a mai pomenit nimic din acelasi motiv?Sa nu fie insistent?In ceea ce priveste ademenitul eu cred ca cel mai bine ar fi sa te comporti normal..nici sa pari indiferenta si nici insistenta.Intre timp mai vorbiti sa-l cunosti mai bine.Totusi il stii doar de pe net.
"daca ne-am cunoaste ar fi altfel" - altfel in ce sens?!
asteapta pana saptamana viitoare si vezi ce se mai intampla, faceti un schimb de fotografii!
M-am gandit si la asta cu insistenta...pare un baiat serios si e foarte dragut...nu ca toti badaranii care ii gasesti d obicei pe net. Doar ca, na, trebuie sa am rabdare...nu vreai sa il sperii sa creada ca sunt disperata
vom mai discuta, sper eu! chiar mi-ar parea nespus de rau sa nu il cunosc personal...eu zic ca merita.de obicei insistenta il sperie pe un baiat, zice ca esti disperata
)
Eu iti dau un sfat nu te arunca cu capul in nainte chiar daca ti se pare cel mai bun baiat! dar el cati ani are? si sa stii ca aura chiar a avut dreptate "daca ne am cunoaste ar fi alfel" pai in e sens ar fi alfel! ia inreabal de cea mai lunga relatie si de ce s-au despartit! barem sa intelegi si tu ceva despre el.ps daca a dato cu din astea ca la inselat e grav
Parerea mea este sa astepti sa faca el primul pas, pe urma va crede ca esti disperata dupa baieti, lasa totul sa decurga cit mai normal cu putinta, asteapta, nu te grabi, cu siguranta nu vei pierde nimic.Bafta multa.
Pfffff... dupa parerea mea, nici nu trebuia sa mai aduc vorba de viitoarea voastra intalnire.in fond ce mai era de zis in legatura q intalnirea? stabiliseti deja k o sa va vedeti, deci e cv normal k nu a mai zis nimic.acum iti ramane doar sa astepti. dacaa e intr-adevar interesat de u, q sigurantak nu va uita de intalnirea voastra...cv anume nu ar trebui sa faci ca sa-l,, ademenesti". poate ar trebui sa fii putin misterioasa, sa fii sigura pe u cand vorbesti q el, sa-i dai raspunsuri clare ca sa-si dea seama k nu se poate juca q tine... j km atat, totul o sa vina de la sine... pup
Poti sa cunosti o gramada de oameni pe net si buni si mai putini buni, de multe ori lumea din spatele monitorului minte, aici se ascund dupa un pseudonim si totul e roz, dar se poate sa fie si sinceri, chiar daca ti-a cerut sa va vedeti ai rabdare, amana cat poti momentul in care sa va intalniti, lasa-l sa fiarba putin, nu accepta din prima ca asa vei da dovada de nerabdare si atunci se va juca el cu tine, asa ca joaca-te tu putin cu el
"am cunoscut ieri un baiat super dragut "
"pare un baiat serios si e foarte dragut...nu ca toti badaranii care ii gasesti d obicei pe net."
badaranii macar sunt sinceri din prima. se pare ca pe tine te intereseaza mai mult "foarte dragut" "super dragut". multa bafta sper sa nu te vad la tv. unii baieti nu se sperie daca ea e disperata, ci doar ii piere respectul pentru ea si nu nu ii mai trebuie.
sfatul meu e o intrebare : Unde te grabesti asa?
Toti baietii sunt badarani. Ai rabdare sa va vedeti. Plus de ce sa il ademenesti. Ideea e sa vina el nu singur. Plus netul e doar o interfata pana nu va cunoasteti fata in fata nu poti sti cat de badaran sau nebadaran e. Da-ne id de mess ii sarim toti in cap sa te sune, ii luam si florile...
Capitolul I BAIAT
1.1 Baiat super,
1.2 O poveste adevarata
Scrie si in ziare ca sunt frumoasa, fost top model, miss, satisfac dorinte domni generosi, ...suni la numar, ...vine, bate la usa,... iar cand deschizi e BABA CLOANTA.
Capitolul II PARERI
Fiecare cu parerea lui... dar stiu eu ce stiu.Am mai vb si azi cu el si observ ca avem ce discuta.Cand va veni saptamana viitoare voi vedea daca ma va invita la o plimbare.Si nu mai faceti speculatii ca ar fi proxenet sau mai stiu eu ce e student k si mine si are 24 de ani... e cel mai de treaba baiat cunoscut vreodata... dar mersi pentru sfaturi
Eu i-as spune:
Dragule daca ma placi iti mai amintesti... ce mi-ai spus?
Eu as vrea sa ne cunoastem fata in fata.asa e mai bine.
Asta e parerea mea.
Nup. e un baiat serios...nu umbla el cu vrajeli...incerc mai subtil, sa avem mai multe discutii si apoi vedem
Ce parere aveti? ne-am cunoscut abia dupa o saptamana de cand am vorbit prima data... e un baiat ok... poate ca va fi si o relatie...asta se va vedea...deocamdata suntem amici, se pare ca ne intelegem foarte bine