| Nicole29 a întrebat:

Am nevoie de un sfat...
am o relatie cu un baiat de aproximativ 3 ani si intre timp am cunoscut un alt baiat cu care am avut o relatie in paralel timp de 6 luni si el are prietena...
problema e ca m-am intragostit de el si am inceput sa tin la el...
nu stiu ce sa fac... sa-i spun ca am inceput sa tin la el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel sar frustratii astia de oameni sa judece aiurealaughing.
Alyssa, e normal ca dupa 6 luni sa incepi sa dezvolti sentimente de atasare fata de a doua persoana. Ce e mai complicat acum este ca tu ai pe cineva, si el la fel. Ar trebui sa iti pui intrebarea :"Eu sunt doar o iesire din banal pentru el sau chiar ii face placere sa ma vada". Una e sa gasesti o persoana disponibila si alta e sa iti placa.
In viata daca simti ca vrei sa faci ceva, fa-o. Indiferent ca gresesti, sau nu. Din greseli inveti, iar mai tarziu iti folosesc.

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Lasa-ma sa ma uit in globul de cristal... nah, nu are rost. laughing

| LeontinAndrei a răspuns:

Dupa cum ar spune cineva "Daca esti intr-o relatie cu cineva si apoi te indragostesti de altcineva, alege-o pe cea de-a doua persoana, deoarece daca ai fi iubito pe prima nu te-ai fi indragostit a doua oara.". Daca ai inteles ce am vrut sa spun... Deci in situatia ta ar trebui sa renunti la primul baiat si sa te axezi pe cel de-al doilea. In plus... cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul.

Acum, parerea mea este ca ai facut cel mai urat gest atunci cand ai intrat in cea de-a doua relatie. Oricum... este alegerea ta, viata ta. Be smart. Have a nice day.

| IMC90 a răspuns:

''am o relatie cu un baiat de aproximativ 3 ani''
gaseste-ti si tu un baiat de aproximativ 18 ani

| Purec a răspuns:

Spune-i baiatului cu care esti de 3 ani ca esti o curva, iar celui pe care il iubesti ca esti prea proasta. Apoi cumpara un metru de franghie si spanzurate. Esti doar o curva penala.

| johnyboy a răspuns:

Daca tie ti-ar fi facut prietenul tau asa ceva ti-ar fi convenit? iti zic eu ca nu, sa ai senzatia aia ca te arata toata lumea pe strada ca mergi de mana cu unu care te inseala, hmmmm e groaznica senzatia. si hai sa-ti mai zic ceva: bag mana-n foc ca ala cu care ti-ai inselat prietenul nu are gram de sentimente pentru tine si nu se va desparti niciodata de prietena lui. sfatul meu e sa-ti revii si sa-ti bagi mintile in cap si sa ramai cu actualul sau lasa-l ca poate nu merita sa-i faci ce i-ai facut.si tine-ma la curent cu parerea amantului, o va lasa pe prietena lui pentru tine? chiar te rog!

| ladybug11 a răspuns:

Pe prietenul tau oficial l'ai dus destul de nas, iar prietenul tau neoficial la fel.

Va potriviti, aveti sa stati cu frica de inselaciune'n san toatat viata, daca a renuntat la prietena lui pentru tine, asa o sa poata sa renunte la tine pentru alta... si tu la fel.

Personal, nu cred ca e cea mai buna decizie sa'i spui, eu zic sa-i dai drumul. momentan esti confuza, parerea mea.

Cea mai buna optiune e sa fi doar cu unu, e cel mai sigur si frumos.

Spune'i si actualului, ca nu cred ca e atata de prost incat sa nu stie ca umbli cu alti, dar macar confirma-i.

| Neinteresantul a răspuns:

Va legati cate un bolovan de gat si va aruncati in paralel in apa. Stati 6 luni impreuna la fundul apei. Mai bine te desparteai de el decat sa-l inseli, zavoranco!

| h3r a răspuns:

Iti cam place viata...

| TreiSurori a răspuns:

Oops..se pare ca amandoi sunteti 2 persoane care inseala, nu prea va potritivi.

Trebuie sa ai curajul sa ii spui prietenului tau cel cu care esti de 3 ani ca nu il mai vrei pe el, ca ai cunoscut alt baiat.
Iar problema cu celalat baiat ar trebui sa vorbiti, daca el tine la prietena lui si te alege pe tine doar ca aventura atunci nu merita, pentru ca degeaba ii spui ca tii la el daca el o iubeste pe prietena lui.

Vezi ai grija, daca alergi dupa 2 iepuri nu prinzi nici unul, si s-ar putea sa ramai tu cea inselata, mintita si singura.

bafta

| Nastrut_Andrei_1990 a răspuns:

Ce s afaci? sa iti dai foc ca esti o ordinara. si nu ai suflet. daca baiatul ala te iubeste si are planuri cu tine? dupa 3 ani sa faci asta trebuie sa fii o josnica de ultima speta.

| Nastrut_Andrei_1990 a răspuns:

Pe langa faptul ca faci mult rau o sa primesti inapoi ceia ce ai facut.