O situatie destul de penibila pentru tine, dar care ilustreaza totusi un mare adevarat.
Pe la aceea varsta ele nu stiu ce vor, dar daca au de ales dintre monotonie si adrenalina, cel mai adesea vor alege adrenalina, monotonia e plictisitoare, si desigur, o mare importanta are si aceea concurenta intre ele, multe isi doresc ceva ce celelalte nu pot avea, doresc sa se laude cu iubitul lor, iar cu un tip, timid, cam greu sa te lauzi, deoarece el nu are incredere suficienta, de multe ori trebuie tu sa faci primul pas, pur si simplu, timid fiind nu poate fi el, si asta duce la regrete. Valabil si in cazul in care fata e timida si baiatul tot.
Acum revenind la situatia ta, recomandarea mea e sa nu-ti mai pierzi timpul cu aceea tipa, nu o mai baga in seama, las-o in treaba ei, chiar daca te cauta nu te mai oferii disponibil, nu merita sa ai o asemenea persoana alaturi de tine, din moment ce a facut asta odata, inseamna ca oricand este in stare sa te lase pentru prietenul tau.
Uneori am impresia ca femiile-s idioate stiu ca suna dur, dar asa e, daca nu.ii aciorzi interes e interesata, daca ii acorzi te da dracu! Concluzie, naiba stie, nici ele nu au habar ce vor.
Cat de prieten iti e cand vad ca sunteti diametral opusi? Era aproape imposibil sa nu va indepartati, avand in vedere ca urmati cai total diferite.
Fata are 16 ani.Nu inteleg ce te miri atat? E clar ca e pe alta planeta.E bine ca te-a scapat de ea.
Penyru ca majoritatea fetelor de azi, nu sariti pe mine oentru ca am spus majoritatea fetelor! Deci fetele de azi cam asta cauta! Pentru ca ii vad nu stiu cum, insa cand le face ochii, tot la aceia pe care la inceput le-a dat cu piciorul!
Ai intalnit o proasta, adolescentele in ziua de azi cam asa sunt, apoi se plang pe Facebook. mai asteapta pana gasesti una mai buna.
Buna!
Trebuie sa intelegi ca fetele la varsta asta sunt atrase de de baietii rebeli ca sa zic asa, nu ai facut nimc gresit pur si simplu la varsta ei nu stie ce vrea probabil ca i s-a parut mai cool faptul ca baitul avea tatuaje...
Sfatul meu este sa nu insisti, nu ai de ce, treaba lor ce fac de acum incolo, nu ai pierdut nimic si o sa iti gasesti ceva mult mai bun
Fă-o să se îndrăgostească de tine daca chiar esti interesat, sau daca nu încearcă să ieși cu alta fată, pe Facebook uita-te la listele de prieteni, ale prietenilor tăi sunt mii de fete acolo
Daca pe ea o cunosti de doar 4 zile si deja a trecut mai departe la prietenul tau, cauta...
Acum serios, are 16 ani si sta cu voi pentru ca sunteti mai mari nu pentru ca vrea pe cineva mai matur sau alte chestii.Iti dai seama si mai mare decat ea si,, baiat rau,, cu tatuaje, vrea sa incerce lucruri noi fata si daca merge bine, daca nu, nu.Pari sa ai capul pe umeri, mai bine ai lasa situatia asa si gata, prietenul tau sa se spele cu ea pe cap ^=^
Daca o facut chestia asta nu tie prieten adevarat....adica macar daca iti era prieten ar fi spus "frate vezi ca fata asta vrea sa te insele" si fata aia nu ie hotarata adica tu dupa el apoi ce...