S-ar putea sa fie adevarat. Poate te place si nu vrea sa recunoasca(asa sunt baietii ) sau poate ii place compania ta si de asta zambeste. Intreaba-l si vezi ce zice.
Daca are prietena si mai ales de 2 ani, fi sigura ca nu o sa fii niciodata cu el. Asta daca nu o sa se desparta de ea. Nu-ti mai face sperante!
Sigur ca te plce.doar ca tine cred eu ca mai mult la prietena sa mai ales ca se intilnesc de 2 ani
Stii ce, sa stai dracului linistita si sa nu te bagi intrei ei, normal cael iti zambeste pentru ca asa sunt baietii, mai tampiti, pun botu imediat, da te **** si te lasa asa ca stai pe coada ta daca nu vrei s`o incurci. Si daca reusesti sa-i desparti bine ar fi sa-ti arda prietena aluia o mama de bataie sa te linisteasca ca te bagi ca musca in curu calului.
Mai intreaba-l odata pe mess.intra in vb cu el si zii. cum mai merge relatia cu pretena ta, si vezi ce zice. iar de zambit. si eu zambesc fetelor pe care le-am intrebat daca vor sa fie impreuna cu mine si nu au acceptat, si ele fac acelasi lucru. daca intr-adevar tine la prietena lui, se poate comporta frumos cu toate fetele, zimbindu-le dar nu de fiecare data, ca le place de ele, sau ca vrea sa fie cu ele, din moment ce are pretena.:d
sper sa te fi ajutat.mai intreaba-l ce am zis.
Daca vrei sa afli daca are prietena sau nu, poti face cum am facut si eu :d. Iti faci un id cu numele Organizatia Oamenilor Fericiti sau cu Compania Sondaje Romania, te bagi in seama cu el, si il iei la intrebari, vorbindu-i politios, ca si cum nu l-ai cunoaste. :d La mine a functionat :d
Poi...mai intb odata pe mess, si daca nu vrea sa vb cu tine despre prietena lui, roaga o prietena sa-l intrb...SAu fa u primul pas(din nou)p-p(Sper ca te-am ajutat)
POi...Incearca sal mai intreby o data sau pune o pr dea ta sal intrebe ce parere are despre tine
sper sa te ajute la cineva pup:*