| Pustoaicaaaaaa a întrebat:

Am nevoie de un sfat ...cand i scriu un mesaj prietenului meu nu imi scrie inapoi, iar cand il sun ori imi da ocupat ori nu raspunde, mai ales la scoala, in pauza cand il chem sa vina afara sa il vad(ori il sun ori trimit mesaj), nu vine, si nici nu imi scrie inapoi si ma face sa ma simt foarte prost, si toata ziua nu vorbim, pana seara cand imi trimite mesaj sau ma suna si isi cere scuze ca nu a venit si ca nu mi-a raspuns, spunand ca avea de invatat sad. Asa se intampla de fiecare data :-

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un sfat: las-o mai moale cu telefonul. Este facut pentru a comunica informatii necesare in mod concis, nu pentru mesaje multe si fara sens. Pe multi in enerveaza utilizarea abuziva a mobilului. Incearca sa n-o mai faci si discuta cu el asa incat sa va faceti un program comun, respectand nevoia lui de a invata. Pana la urma e normal ca in viata unor elevi invatatura sa fie pe primul loc, iar o relatie sa existe in masura in care mai exista timp dupa ce inveti foarte foarte bine.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca nu vrea ca ceilalti sa va vada impreuna sau tu chiar esti genul ''sufocant'' si iar nu e bine!

Sunt baieti/oameni care isi fac o viata si separat de Iubire/Relatii, asa cum trebuie! Si tu ar trebui sa te distrezi fara el si sa nu il mai cauti atat de persistent ca tot tu suferi!

Vorbeste cu el si pune-l la zid cu intrebarile!

| RyanGeorge a răspuns:

Draga pustoaik'o, tu ce intelegi prin ce ai scris? nu iti raspunde deloc doar cand e acasa singurel, atunci te suna sau iti da mesaj si iti cere scuze, parerea mea este ca are pe altcineva si nu vrea sa fii prin preajma cand sunteti la scoala ori numai vrea sa fie cu tine, incearca sa te implici mai mult vezi despre ce e vorba sa poti termina pentru totdeauna ca daca stai asa mai mult rau iti faci, bafta si sa ne raspunzi ce ai facut.

| Romancutza a răspuns:

Pai incearca sa nu mai vorbesti cu el, foloseste gandirea opusa. DAca vede ca nu ii vei da nici un semn de viata te va contacta elwinking

| Hmmmm a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el despre asta.
poate ca si eu as reactiona la fel daca iubitul meu mi-ar trimite in fiecare zi la fiecare 10 minute sau in fiecare ora cate un mesaj sau m-ar suna.este normal.are nevoie si de timp pentru el, timp in care sa fie si singur.si asta indiferent daca are o relatie sau ba.
ar trebui sa ii intelegi nevoile, asa cum si el ar trebui sa le intelega pe ale tale. vorbiti despre asta.este cel mai bun sfat pe care as putea sa ti-l dau: vorbeste cu el!

| vOdK a răspuns:

Asa am patit si eu! il sufoci! mai bine va despartiti

| Nume a răspuns:

Cred ca s-a suparat cu ceva ori s-a saturat de tine incearca sa il intreaba-l daca raspunde la fel despartete de el sau nu mai vorbi nici tu cu el

| .♥.íииα .♥. a răspuns:

Poate ca nu tine asa mult cum crezi tu... spune-i ca daca mai continua asa o sa crezi ca nu te iubeste. daca tot asa face eu iti zic sa renunti la el pentru ca nu se comporta ca un "prieten" adevarat. Sau daca tii prea mult la el. vrei sa contiuni tot asa? Nu prea cred!

| Pustoaicaaaaaa explică:

Hey! nu il sufoc, i trimit dimineata un mesaj sa il intreb daca "azi poti veni afara?", sau ceva de genul, si de obicei nu raspunde, peste cateva ore de obicei i dau un apel, si ori imi da ocupat ori nu raspunde, si ma face sa ma simt prost, iar seara, ma suna sau imi trimite mesaj cu scuze.straight face

| Pustoaicaaaaaa explică:

Draga Brigaela, nu am folosit telefonul in mod abuziv, i trimit un mesaj de dimineata, la care nu imi raspunde, iar peste cateva ore il sun, si ori imi inchide, ori nu raspunde.Atat.Dupaia nu il mai sacai, pana seara cand ma suna el sau imi trimite mesaj.

| ssshhh_8877 a răspuns:

Ar trebui sa ai o discutie cu el, in care sa-l intrebi daca chiar ii pasa de tine si daca mai vrea sa fiti impreuna. Daca spune ca da atunci spune-i ca nu-ti place cand e asa de indiferent(nu vrei sa fiti mereu impreuna dar totusi vrei sa va vedeti mai des). Mult succes si sper sa rezolvi problema:*