Ba tu aolo so mor eu cu Adevărat sa mor eu amin -_- da frate tu ba omule tu cum sa stai ma o oră acolo sa vezi cum te înșeală nevastata cu ala? -_- dupăia sate pui pe scuter sa mergi acasa -_- ba tu ești sănătos ma-_-
Eu nu faceam stanga spre Siret.
Si nu renuntam la serviciul special.
Si mai intai pe lista ar fi ca violarea intimitatii ( sa -i cotrobai prin geanta, telefon) este infractiune, tu stii ca te poate da in judecata?
Eu cred ca ar fi cazul sa-ti achizitionezi o semiautomata Browning A5 Composite. E mai scumpa, dar face banii. Just one shot!
Seamănă cu un scenariu de la Ochii din umbra. Cum as proceda eu? Hmm, i-aș aduce la cunoștință ca am aflat că mă înșeală, aș rupe orice tangenta cu ea, i-aș înapoia orice obiect personal că să nu am amintiri de la ea, aș suferi vreo săptămână, doua apoi mi-aș reface viața. Dacă aș fi bărbat așa as proceda.
Frate,cel mai bine e sa te desparti de ea.Si-a batut joc de tine intr-un mod foarte urat cand a ales sa te insele cu alt barbat.
E foarte umilitor ca barbat sa fii inselat de o femeie.
Asa ca da-i papucii si capul sus ca mai sunt si alte femei pe lumea asta.
Deja ti-ai dat singur raspunsul, te inseala, ori iti faci iluzii in continuare ori te desparti de ea.
Nu as fi acceptat niciodată sa stau în concubinaj. Cine nu vrea sa respecte poruncile Creatorului nu are nici o garanție pentru nimic, e pe cont propriu.